Društvo

Milošev otac ponovo u kritičnom stanju: Niko i dalje ne sme da ga obavesti da mu je sin poginuo

Objavljeno: 28.06.2017 | 22:59Izvor: medio.rs

Porodica Makša putovala je na letovanje u Grčku preko Bugarske kada su se direktno sudarili sa džipom

 

 

Ištvan Makša (41) iz Vrbasa koji je 18. juna doživeo saobraćajnu nezgodu u Bugarskoj kada mu je poginuo šesnaestogodišnji sin Miloš, dok mu je supruga Dravka (39) teško povređena, ponovo je u kritičnom stanju.

Kako je rečeno u niškom Kliničkom centru gde je 22. juna Makša dopremljen iz bolnice u Blagoevgradu, Makša je ponovo operisan.

- U ponedeljak popodne njegovo stanje se zakoplikovalo zbog krvarenja u grudnoj duplji. Reanimiran je i ponovo operisan, nalazi se na odeljenju intenzivne nege Opšte hirurgije i priključen je na aparate – potvrdio je Radmilo Janković direktor Centra za anesteziju.

Porodica Makša putovala je na letovanje u Grčku preko Bugarske kada su se vozilom “BMW” koji je upravljao Ištvan direktno sudarili sa džipom u kojem su bili bugarski državljani koji su se vraćali sa odmora.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Makša je zadobio prelom grudne kosti sa krvarenjem u grudnom košu zbog preloma rebara kao i krvarenje u stomaku usled povrede jetre i slezine.

Nakon što je njegovo stanje stabilizovano, vozilom niške Hitne pomoći i uz pratnju niških lekara stigao je na dalje lečenje u ovaj grad. Njegova supruga Dravka i dalje se nalazi na lečenju u Sofiji.

Foto: novosti.rs/Instagram

Foto: novosti.rs/Instagram

Njihov petogodišnji sin Marko pretrpeo je lakše povrede, pa ga je rodbina ubrzo nakon nesreće dovela u Srbiju.

Ištvan još ne zna da mu je sin poginuo jer se čekalo da mu se zdravstveno stanje dovoljno poboljša kako bi mu bila saopštena tragična vest.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u