Društvo

MILIĆEV UNIŠTIO DOKAZE: Kantrimen je isečen i prebačen preko granice!

Objavljeno: 29.08.2014 | 16:43Izvor: Kurir

Zločin: Osumnjičena Tamara Bogdanović izjavila juče kako joj je Marko Milićev otkrio šta je uradio s kolima kojima je na Brankovom mostu pregažen Luka Jovanović

BEOGRAD - Marko je došao kod mene u Novi Sad i rekao mi: „Ne brini, ‚kantrimen‘ niko neće pronaći. Isečen je, a delovi su već preko granice.“

Ovo je, kako Kurir nezvanično saznaje, juče tokom četvoročasovnog saslušanja u Trećem osnovnom tužilaštvu izjavila Tamara Bogdanović (23), koja se sumnjiči da je pomagala Marku Milićevu (33) nakon što je na Brankovom mostu 25. jula usmrtio Luku Jovanovića (21). Tamara Bogdanović juče je iz pritvora ponovo privedena u tužilaštvo jer je želela da dopuni iskaz.

Pretio joj

- Ranije nisam smela da kažem sve jer mi je Marko, kad me posle svega posetio u Novom Sadu, rekao da ni slučajno nikome ne pričam ništa o onome što se dogodilo na Brankovom mostu. Bio je arogantan, pretio je da bi mogao da ugrozi moj život i živote moje porodice i zbog toga nikome ništa nisam smela da kažem - rekla je na početku saslušanja Bogdanovićeva.

Iako je ranije tvrdila da ne poznaje Milićevog kuma Bratislava Vesovića, koji je, kako se sumnja, automobil posle udesa preuzeo i odvezao u nepoznatom pravcu, juče ga je prepoznala na fotografijama.

Danas na prepoznavanju

- Priznala je da je to čovek s kojim se Milićev sastao kod benzinske pumpe na Zvezdari i odvezao se „kantrimenom“. Desetak minuta kasnije Vesovića je ponovo videla u njegovom stanu, u kom su svi bili do prepodnevnih sati narednog dana. Ona je ponovila da na Brankovom mostu nije znala da su udarili Luku Jovanovića - kaže izvor Kurira i dodaje da bi danas u prostorijama CZ ova osumnjičena trebalo i da „uživo“ prepozna Milićevog kuma.

Osim Bogdanovićeve i Milice Novaković, za pomoć Milićevu sumnjiče se i njegov kum Vesović, kao i Dana Manevski, Bojana Petrović i Nikola Lepen, koji su bili u vozilu. Među osumnjičenima je i taksista Saša Janković, koji je prevezao pomagače do Zvezdare.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u