Društvo

Milićev sa drugom sakrio kola, a zatim se krio u njegovom stanu!

Objavljeno: 19.08.2014 | 13:09Izvor: Telegraf.rs

Nakon što se na Zvezdari našao sa drugom Bratislavom Vesovićem, Milićev je sa njim otišao u nepoznatom pravcu. Vratili su se posle 10 minuta bez automobila. Lepen je drugim taksijem otišao kući, a tri devojke i Marko u stan Bratislava Vesovića. Tu su proveli nekoliko sati, dok se nisu razišli

Policijskom istragom utvrđeno je da je u trenutku saobraćajne nesreće na Brankovom mostu u “mini kantrimenu” bilo šest osoba.

Za volanom je bio Marko Milićev, suvozač je bila Dana Manevski, a na zadnjem sedištu sedeli su Nikola Lepen, Tamara Bogdanović, Milica Novaković i Bojana Petrović. Nakon obaranja Luke Jovanovića i udarca u “ladu”, Mini je bez zaustavljanja nastavio ka Starom sajmištu.

Tu je Bojana Petrović izašla iz automobila i otišla na “Freestyler”. Milićev je zaustavio taksi koji je vozio Saša Janković. U taksi su prešli Nikola, Dana, Tamara, Milica.

Dva vozila nastavila su zajedno da se kreću ka Zvezdari. Tokom vožnje Marko je telefonom zvao Bratislava Vesovića i rekao da ga obavezno sačeka kod benzinske pumpe u Čingrijinoj ulici. Kada su stigli na Zvezdaru, Marko je platio taksisti.

Milićev je sa Bratislavom u “miniju” otišao u nepoznatom pravcu. Vratili su se posle 10 minuta bez automobila. Lepen je drugim taksijem otišao kući, a tri devojke i Marko u stan Bratislava Vesovića. Tu su proveli nekoliko sati, dok se nisu razišli.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u