Društvo

Milica Dabović se posle skandala obratila fanovima na Instagramu: Hvala svim ženama s kojima delim sudbinu (FOTO)

Objavljeno: 21.02.2017 | 10:25Izvor: medio.rs

Srpskoj košarkašici protekla dva dana definitivno su bila među najtežima u životu, a njeni obožavaoci potrudili su se da joj pruže podršku koja joj je potrebna.

Šime Šiklić Simon prekjuče je fizički nasrnuo na donedavnu reprezentativku Srbije u košarci, nakon čega je ona podnela prijavu protiv njega. 

Odmah je pokrenuta potraga za Šiklićem, inače hrvatskim državljaninom, a on se posle nekoliko sati sam prijavio policiji na Paliluli.

Za sve to vreme, obožavaoci i navijači jedne od najboljih srpskih sportistkinja putem društvenih mreža i u odeljku za komentare na raznim portalima slali su Milici podršku i pozitivnu energiju.

Nakon nekog vremena, košarkašica se putem Instagrama obratila svojim obožavaocima.

 

Ona je, naime, objavila fotografiju s porukom Stop nasilju i u njenom opisu istakla:

"Dragi moji, želim da se ovim putem zahvalim svima vama koji mi konstantno pišete i svesrdno me podržavate u ovim, za mene, teškim trenucima. Vaša podrška mi život znači. Vaša topla reč je zlata vredna. Teši i ohrabruje. Veliko hvala znanim i neznanim, a posebno ženama - žrtvama nasilja, s kojima delim sudbinu, ne samo u humanoj kampanji, nego sada i u stvarnom životu.

Drage moje, vaše reči samo potvrđuju da smo zajedno jače i da nas slične nevolje čeliče, da iz svega izađemo hrabrije i snažnije. Verujem da znate da sam veliki emotivac i da sve intenzivno doživljavam i lepo i ružno što mi se dogodi, a beskrajno hvala svima vama, koji verujete i koji mi poručujete da će moj sportski i borbeni duh da mi pomogne da prevaziđem ovu ružnu situaciju.

Poznato je da sam uvek iskrena i da sve što radim, činim iz srca, zato i sada nisam ćutala, ni krila ništa od medija, sa kojima imam dugogodišnju perfektnu saradnju. Iz istih razloga mi ne pada na pamet da, ne daj Bože, ignorišem vašu podršku, gomilu poruka koje mi stižu sa svih strana. Kod mene nema foliranja, ni nikakvih misterija, zato vam najdirektnije i najiskrenije šaljem moju ogromnu zahvalnost. S verom i utehom da će moj primer nekom da znači i da ce zbog toga prijaviti odmah nasilje, ovo iskustvo će i meni da pomogne da se ubuduće u mojim novim borbama nosim sa životom još zrelije i čvršće.

Još jednom, veliko hvala, voli vas vaša Milica Dabović", završila je.

 

STORY.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u