Društvo

MEŠTANI CRVENKE O UBISTVU NA NASIPU OD PRE 10 GODINA: Da li je ovaj deo Borče ZAISTA naselje smrti? (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 06.05.2016 | 20:15Izvor: Telegraf.rs

U proširenoj istrazi o ubistvu pevačice, policija traga za čovekom koji je na gotovo istovetan način, u blizini nasipa pre desetak godina ubio jednu staricu

Meštani borčanskog naselja Crvenka, u kojem je pronađeno telo monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović, za “Telegraf” kažu da se u ovom naselju nikada nije dogodio sličan zločin.

Međutim, prema pisanju pojedinih medija, u proširenoj istrazi o ubistvu pevačice, policija traga za čovekom koji je na gotovo istovetan način, u blizini nasipa pre desetak godina ubio jednu staricu. Taj čovek, navodno je pre tri godine izašao sa izdržavanja zatvorske kazne i na slobodi je.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Dragan Žalac (52) rođen u Crvenki, gde i danas živi, za “Telegraf” kaže da se u ovom naselju, a ni u blizini, nikada nije dogodilo ništa slično.

– Ceo život živim u Crvenki, nikada se nije desilo ništa slično za 54 godine koliko ja imam – rekao je Žalac, dodavši da je prvi put danas čuo da je navodno pre desetak godina neko usmrtio baku koja je živela u blizini nasipa, udarajući je motkom po glavi.

Draganovo mišljenje deli i Milomirka Spasojevic (82) čija kuća se nalazi pored stadiona u Crvenki,nedaleko od mesta na kojem je pronađeno telo svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović.

– Ne, nikada se ništa slično ovde nije desilo. Valjda bih čula da se neki sličan zločin dogodio – rekla je baka Milomirka.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Telo monstruozno ubijene Jelene Marjanović, pronađeno je dan nakon nestanka u nedelju, 3. aprila u kanalu punom vode na nasipu u Crvenki. Obdukcija je pokazala da je ona usmrćena sa nekoliko udaraca tupim predmetom u glavu, usled čega joj je smrskana lobanja.

Policija je, naime, prosirila istragu i na potencijalno interesantne osobe koje su u prošlosti počinile slične zločine.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u