Društvo

Meštani Borče imaju NOVU TEORIJU! INSPEKTOR TOŠA UZEO JE MITO ZBOG SLUČAJA JELENE MARJANOVIĆ

Objavljeno: 25.07.2016 | 19:52Izvor: Telegraf.rs

Komšije monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović sumnjaju da je suspendovani inspektor primao mito dok je radio na ovom slučaju, te možda zbog toga i nije došlo do razrešenja istog

Meštani Borče sumnjaju da je inspektor policije T. D, poznatiji kao Toša, koji je radio na slučaju rasvetljavanja ubistva monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović, a koji je suspendovan pre mesec i po dana, i koji je navodno “zbrisao” u Nemačku, u stvari primao mito upravo dok je radio na ovom slučaju.

– Čuli smo da je suspendovan pre mesec i po dana. Svi meštani pričaju da je oduzeo novac i telefone nekog čoveka koji je bio priveden baš vezano za slučaj Jelene Marjanović – priča komšinica Marjanovića i Krsmanovića, i dodaje da je čudno kako je uopšte otišao u Nemačku ako je pod suspenzijom.

– On je od početka na ovom slučaju. Sumnjivo je sto je navodno uzeo novac i telefone, kažu da je to bilo nekog čoveka privedenog u vezi sa slučajem pevačice – kaže komšinica za Telegraf.

Dodala je i to da ne zna da li to po sredi zataškavanje i podmićivanje kako se slučaj ubijene pevačice ne bi razrešio.

– Više niko od meštana Borče nema nadu da ce se ovaj slučaj razrešiti. Sad kada je i ovaj inspektor suspendovan, nada je još manja – kaže komšinica.

Kako dodaje, Zorica Krsmanović, majka ubijene pevačice, jedino ide do lekara i po malu Janu, ali ne izlazi maltene iz kuće.

– Zorica se nekako drži zbog male Jane, ali žena maltene po mraku ne izlazi nigde, niti može sa Janom da prošeta, plaši se otkad se sve desilo sa Jelenom – zaključila je komšinica.

 

 

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u