Društvo

MARJANOVIĆI OTKRILI ŠTA ZNAČI SIMBOL SMRTI koji je osvanuo na njihovoj kući!

Objavljeno: 04.05.2016 | 21:05Izvor: Telegraf.rs

Na stubu kuće ne nalazi se nikakav simbol, već farba zaostala prilikom sređivanja automobila kaže Zoran Marjanović

Zoran, suprug ubijene Jelene Marjanović (32) rekao je za Telegraf da se na stubu njihovog porodičnog doma u Borči, gde je živela pevačica, ne nalaze nikakvi simboli smrti, kako je to opisano u beogradskim medijima, već farba koja je tu zaostala prilikom sređivanja automobila.

Pojedini beogradski mediji, naime, objavili su danas da su na stubu porodičnog doma Marjanovića ispisani znaci koji simbolizuju iznenadnu, munjevitu smrt.

Marjanović ističe da su priče o simbolima smrti smešne, i još jednom podseća da su oni pravoslavna porodica koja slavi slavu.

– Imali smo nekog oldtajmera kog smo sređivali. Tu je farbana maska od auta pa je na tom stubu ostalo od sivog auta laka. Tako da, to nema veze ni sa kakvim simbolima. Mi smo pravoslavna porodica, slavimo slavu, sveštenim nam dolazi svake godine, idemo u crkvu  – rekao je Zoran Marjanović.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Njegova supruga Jelena, nestala je u subotu, 2. aprila, oko 15 časova tokom trčanja na nasipu u borčanskom naselju Crvenka. Sutradan oko 13 časova, u kanalu na nasipu, pronađeno je njeno unakaženo telo. Obdukcija je pokazala da je usmrćena sa nekoliko udaraca u glavu tupim predmetom.

(Lj. R.)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u