Društvo

MARINKO MI JE BIO VIŠE OD KOLEGE: Srpska glumica otkriva detalje druženja sa pokojnim Madžgaljem

Objavljeno: 06.05.2016 | 15:03Izvor: Telegraf.rs

- Naše priče su bile otvorene i poveravali smo tajne jedno drugome - ispričala je glumica, koja i dalje ne veruje da Marinka više nikada neće videti

Glumica Ana Sakić se i dalje ne miri sa smrću kolege Marinka Madžgalja, koji je 26. marta preminuo u 37. godini, posle teške borbe sa opakom bolešću. Kroz suze se prisetila druženja sa velikim glumcem, budući da su godinama bili dobri prijatelji.

– Tresem se. Strašno mi je teško da pričam o tome. Mi smo bili dobri prijatelji još od Akademije. Nas dvoje nismo imali mnogo zajedničkih projekata, naše druženje je bilo isključivo privatno – ispričala je Ana za “Blic”, napominjući kako ne može da poveruje da je Marinko otišao tako mlad.

Printskrin: Youtube/Ket Tub

Printskrin: Youtube/Ket Tub

– Kada sam otišla u Ameriku, on je bio jedini kolega sa kojim sam se non-stop čula i davao mi je ogromnu podršku. Još uvek imam njegove poruke u telefonu, koje nikada neću obrisati. Ne mogu da prihvatim da ga više neću videti – rekla je kroz suze glumica, koja svaki dan pomisli na Marinka iveruje da će ga ponovo sresti na nekom boljem mestuna nebu, jer je mnogo toga ostalo nedorečenog i neispričanog među njima.

Foto: Telegraf.rs

Foto: Telegraf.rs

– Volela sam izlaske sa njim i provode. Voleli smo kafanu i naši razgovori su zaista bili posebni.Naše priče su bile otvorene i poveravali smo tajne jedno drugome – završila je tužno Ana Sekić.

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u