Društvo

MARIJA JE JEDINI SVEDOK TRAGEDIJE U ZAJEČARU: Očuh joj smrskao jagodičnu kost, pa posle toga bacio njenu majku sa 8. sprata!

Objavljeno: 30.08.2016 | 10:26Izvor: Telegraf.rs

Ona je od udaraca, koja joj je, pretpostavlja se, naneo očuh Milen, zadobila prelom jagodične kosti tako da nije u mogućnosti da govori

Marija Ranđelović (23), ćerka žrtve Tatjane Ranđelović (43) iz zaječarskog naselja Kraljevica, koju je bacio nevenčani suprug Milen Milenović (31) kroz terasu sa osmog sprata zgrade, a potom i sam skočio izvršivši samoubistvo, jedini je svedok tragedije koja se odigrala sinoć.

Ona je hospitalizovana na zaječarskom odeljenju hirurgije.

Devojka je jedini očevidac tragedije, ali do sada nije mogla da da izjavu policiji zbog povreda koje joj onemogućavaju govor, a bila je i pod jakim sedativima zbog bolova, tako da nije bila u mogućnosti da napiše šta se odigralo kobne noći.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

– Kada smo otišli na razgovor sa Marijom, šokirao nas je njen izgled. Lice joj je bilo u modricama, potpuno izobličeno, naduto, sa krvnim podlivima. Nije bila u mogućnosti da daje izjavu, tako da ćemo da pokušamo sa njom da obavimo razgovor danas – saznaje Blic nezvanično u policiji. Prema njihovim saznanjima, Marija je zadobila potres mozga i bila je na infuziji gde joj je dat menitol, medikament koji se dozira kod potresa mozga. Ona je od udaraca, koja joj je, pretpostavlja se, naneo očuh Milen, zadobila prelom jagodične kosti tako da nije u mogućnosti da govori.

Marija će sutra ujutru biti prebačena u Beograd na VMA radi daljeg lečenja.

– Za sada je pretpostavka da je očuh pretukao Mariju, a njena majka je pokušala da je odbrani i zbog toga ju je nevenčani suprug bacio sa terase, a zatim i on skočio i izvršio samoubistvo. Međutim, postoji manje verovatna opcija da je u huškanju slučajno gurnuo Tatjanu, a kada je to video, skočio je i sam za njom – saznajemo nezvanično od nadležnih.

Milen je pre desetak godina zbog ljubavnih problema skočio sa četvrtog sprata zgrade u centru Zaječara. Tada je pao na parkirani automobil i slomio nogu.

Istraga jučerašnje tragedije je u toku.

 

 

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u