Društvo

MARIĆ NUDI ŠEŠELJU 100.000 EVRA! Evo šta lideru radikala spremaju ako pristane da uđe u rijaliti Parove!

Objavljeno: 29.09.2016 | 22:06Izvor: medio.rs

Šefu SRS nude poseban tretman - da jedini od svih učesnika ima zasebnu spavaću sobu, u kojoj ne bi bilo kamera i u kojoj bi mogao da spava sat vremena i preko dana

Glavni urednik TV Hepi Milomir Marić i gazda ove televizije, biznismen Predrag Ranković Peconi ponudili su lideru SRS Vojislavu Šešelju čak 100.000 evra da na deset dana i noći uđe u rijaliti šou "Parovi", čija nova sezona počinje da se emituje narednog meseca, saznaje Informer.

Digao bi im rejting

Kako prenosi naš izvor sa ove televizije, nepristojna ponuda Šešelju pored velike sume novca uključuje i poseban, povlašćen tretman u samoj vili.

Ponudili su mu da jedini od svih učesnika ima zasebnu spavaću sobu, u kojoj ne bi bilo kamera i u kojoj bi imao pravo da spava sat vremena i preko dana. Uz onih 100.000 evra, to je zaista odlična ponuda. Ideja je, naravno, da Šešelj podigne rejting rijalitija na početku emitovanja, a Marić i Peconi računaju da će Šešelj pristati da uđe u rijaliti, jer bi i njemu to dobro došlo zbog predstojećih predsedničkih izbora - objašnjava sagovornik Infomera i kaže da Marić i Šešelj još pregovaraju o ovom aranžmanu.

Ivan Dobričić

Milomir Marić juče nije hteo ni da potvrdi, ali ni da demantuje naša saznanja. On nam je samo rekao da je "Šešelj možda isuviše velika rijaliti zvezda za njihov rijaliti program".

Da na poslednjim izborima nije ušao u Skupštinu, čiji su TV prenosi realno najbolji domaći TV rijaliti program, Šešelj bi sigurno ušao u "Parove". Ovako, ne znam, ništa još nije sigurno, ali mi smo spremni da ispunimo sve njegove uslove. Vojislav Šešelj je, inače, već 30-40 godina jedan od glavnih aktera rijalitija "Srbija", koji u sebi ima mnogo tragedije, užasa i komedije. I zato sam ubeđen da bi bio sjajan i u "Parovima"... - objašnjava Marić u svom dobrio poznatom stilu.

tanjug

Na drugoj strani, lider radikala kaže da nije pregovarao o ulasku u "Parove".

Prošlog novembra Željko Mitrović mi jeste nudio te pare da uđem u "Farmu" i ostanem do Nove godine, ali sam odbio. Sa Hepija nisam imao takve ponude, osim kad sam u septembru 2015. gostovao u "Parovima". Na Pinku i Hepiju sam pod potpunom medijskom blokadom - žali se Šešelj.

Šarmantni demagog

Na drugoj strani, marketinški stručnjak Cvijetin Milivojević ističe da bi se Šešeljevim glasačima verovatno dopalo da on uđe u "Parove", ali da je pitanje koliko bi mu to pomoglo pred predsedničke izbore.

On bi u rijalitiju verovatno kritikovao samo Tomislava Nikolića, dok njegovi radikali očekuju da kaže koju reč i o Vučiću... Šešelj je šarmantan na TV-u, on je veliki demagog i populista - kaže Milivojević.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u