Društvo

MANIJAK ZA VOLANOM: "Kantrimen" išao 100 na sat kada je udario Luku

Objavljeno: 20.08.2014 | 12:04Izvor: Telegraf.rs

Ne znam kako nije video da četiri momka, od kojih je jedan visok dva metra, guraju auto, kada je most osvetljen, i sve se videlo jasno kao na avionskoj pisti - kaže Brcan (21)

Vozač koji je ubio Luku sigurno je vozio bar 100 kilometara na sat. Kada je udario Luku, on ga je sa jednog kraja automobila, odbacio na drugi kraj vozila, kod zadnjih vrata, ispričao je za list “Alo” Marko Brcan, Lukin drug koji je bio za volanom “lade”.

Ne znam kako nije video da četiri momka, od kojih je jedan visok dva metra, guraju auto, kada je most osvetljen, i sve se videlo jasno kao na avionskoj pisti – kaže Brcan (21) za dnevni list “Alo”.

On je kobne večeri bio za volanom „lade rive“, kojoj je otpao desni točak, pa su morali da je guraju.

Ja sam bio za volanom i usmeravao sam vozilo, a Luka je gurao auto iza levog štop svetla. Sa druge strane, „ladu“ su gurali naši drugovi Uroš, Lazar i Ivan, jer nismo smeli da ostavimo auto na mostu. Kada nas je to vozilo udarilo, mene je odbacilo na volan i suvozačevo sedište. Začuo sam kako neko viče: „Jao!“, a onda sam ispred nas video kako se udaljava neki tamni auto – priča Brcan.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u