Društvo

Mange, zaslužio si mnogo više: Emotivan oproštaj Memedovića od svog vernog druga

Objavljeno: 25.09.2016 | 23:57Izvor: 24sata.rs

Jovan Memedović i njegova ekipa "Sasvim prirodno" izgubili su i te kako bitnog četvoronožnog prijatelja koji se zvao Mange. Njemu u čast, posvetili su mu emisiju i oprostili se od njega onako kako je zaslužio.

Mange je često mogao da se vidi u Memedovićevim emisijama i za pseći život je doživeo i te kako duboku starost. Uginuo je u 14. godini. Nakon njegovog odlaska, voditelj je objavio njegovu fotografiju na svom Instagram nalogu i pored fotke napisao: "Nedostajaćeš nam", a ubrzo mu je posvetio i emisiju.

Njegov verni drug je u ekipu došao kad je imao samo četiri godine. Do pre nekoliko dana je bio živ i za Memedovića, ali i za sve oko njih, bio je nezamenljiv deo TV ekipe, bio je prijatelj, drug, verni pratilac, bitan član porodice...

"Bio je veran pas, znao je gde mu je mesto, nije se bunio, bio je proveren branilac od vampira. Zato sam odlučio da mu posvetim barem 10 minuta emisije. Znam da je malo i da je zaslužio mnogo više, ali ostaće u mom srcu", rekao je Memedović u svojoj emisiji.

Memedović je opisao nekoliko situacija koje će mu ostati u sećanju. Odlazak na kraljevski tretman i prskanje parfemom, trenutak kad je zaskočio ovna posle kojeg je trebalo da ga vodi kod "psihologa-veterinara" i trenutak kad ga je izgrdio zbog toga što mu je rasterao sve ribe koje su bile bitne zbog snimanja emisije.

Sve te situacije je opisivao sa suzama u očima i blagim smeškom.

"Nikad nije smetao, znao je nekad emisiju da učini i zanimljivijom, ali on to jednostavno nije ni znao. Tačno je znao kog sam raspoloženja. Kad sam raspoložen onda mi se umiljava, kad sam neraspoložen i ljut, zna da nikako ne sme da mi priđe, znao je kad se šalim, znao je da mi priđe i preuzme svu negativnu energiju... Bio mažen i pažen, nadživeo je, proputovao se i nagledao... Živeo je 13 godina i mnogi kažu da je to dosta za jednog nemačkog ovčara. Rastanak generalno nije lak, ali je još teži rastanak od prijatelja... Teško smo se odvojili", zaključio je Memedović.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u