Društvo

Maloj Milici sa Uba se oporavlja oko, ali je i dalje kritično nakon što ju je otac bacio na pod

Objavljeno: 21.02.2017 | 09:54Izvor: Telegraf.rs

Lekare najviše ih brine mozak, za koji će se znati u kakvom je stanju tek posle dosta vremena - rekla je tetka nesrećne bebe

Milica Vasić sa Uba, koju je otac Milomir Stanković manijački bacio na pod 14. februara, i dalje se nalazi u kritičnom stanju, lekari joj se sedam dana bore za život, ali joj se oko, koje joj je povređeno u padu, delimično oporavlja.Kako kaže bebina tetka, lekari kažu da je potrebno dosta vremena da se sazna kakva su sve oštećenja naneta njenom mozgu od pada.

– Oko koje joj je iskočilo se oporavlja i lekari kažu da ih ono manje plaši. Najviše ih brine mozak, za koji će se znati u kakvom je stanju tek posle dosta vremena. Nemaju predstavu kada će to biti. Bebica danas ide na novo snimanje glave i možda ćemo posle toga nešto saznati. Ona je još pod sedativima i stalno spava, ali se pomera. Svakog dana provedem s njom neko vreme, pa se vratim u Obrenovac, a moja sestra Slavica ne može svakog dana da dolazi jer živi dalje od mene, pa tuguje kod kuće – rekla je bebina tetka za “Alo!”.

(Telegraf.rs / Foto: Ilustracija)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u