Društvo

Majka stradale Anastasije htela da se baci s terase?

Objavljeno: 24.11.2014 | 11:01Izvor: Telegraf.rs

Kada je čula da joj je ljubimica poginula, nesrećna majka Anastasije Stajić (16) navodno je pokušala da skoči sa terase, ali su je u tome sprečili rođaci i tako sprečili novu tragediju.

Majka Anastasije Stajić (16), koja je zajedno sa troje prijatelja poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na Adi Huji, htela je da se baci s terase kada je čula da joj je ćerka nasdtradala, prenose “Naše novine”

- Jedva su uspeli da je zaustave. Bilo je strašno potresno. Plakala je i dozivala ćerku, koja joj je bila sve na svetu. Ne zna kako će da živi bez nje - kaže izvor blizak porodici.

Podsetimo, Anastasija je nastradala u subotu oko 3.40 časova zajedno sa svojim prijateljima Nemanjom Anićem (18) i Milošem Jankovićem (20), koji je bio u gepeku, dok su Luka Višnjić (20), sin poznate voditeljke B92 Olje Bećković, Dušan Jovanović (19) i Milica Jokić (18) teško povređeni. Oni su automobilom BMW, kojim je upravljao Dušan Jovanović, u blizini kafane “Carska ohota” sleteli s puta u reku.

Istraga je utvrdila da je Jovanović imao preko jednog promila alkohola u krvi i da nije kočio pre sletanja.

- Još ne znamo kada će ona biti sahranjena. Svi smo slomljeni od bola, a niko od njenih najbližih nema snage da priča o tragediji koja ih je snašla - rekao je rođak.

Jauci i kuknjava čuli su se juče iz kuće Miloša Jankovića. Očajni roditelji nisu imali snage da pričaju, a njegove komšije kažu da ih razumeju jer im je sin umro na užasan način.

- Bio je u gepeku i nije imao nikakva šanse da se spase jer se gepek otvara samo spolja. Umro je u najvećim mukama . Borio se kao lav do poslednjeg momenta, ai nije uspeo. Jutros sam video njegovog oca Zorana kako stoji na terasi i čupa sebi kosu jecajući na sav glas - priča komšija Milko i dodaje da nema snage da ode do njih da im izjavi saučešće.

- Kad je meni ovako teško, mogu da zamislim kako je njima. Ne dao bog nikome. Miloš je bio dete za primer, komšija kakav se samo poželeti može. Znam ga od kada je imao pet godina, gledao sam ga kako raste. bio je divan dečko, odličan student i odličan košarkaš, a tako preuranjeno je otišao - ispričao je Milko jedva suzdržavajući suze.

I majka poginulog Nemanje Antića zanemela je od bola. Ovo je za nju treći gubitak za samo nekoliko godina.

- Jadna ona. Prvo joj je pre nekoliko godina iznenada umro muž, a onda ni manje od mesec dana ije prošlo kada je umro i njegov brat. Evo, sad je izgubila i Nemanju, njeno najveće blago. Ne može ni da priča, samo plače. Ni Nemanjinom bratu nije ništa lakše. Bili su nerazdvojni, ja ne znam kako će oni ovu bol izdržati.Nemanja je bio duša od deteta. Užasna je ovo tragedija - rekla je Sneža, prva komšinica.

Izvor: Nase novine


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u