Društvo

Majka koja je bebu tresnula o krevet: Ja sam ga rodila, radiću šta hoću!

Objavljeno: 25.02.2017 | 10:07Izvor: Telegraf.rs

- Posvađali smo se i ona je u besu to uradila - prepričao je otac (65)

Beba je dobro, ostaće u bolnici dok je dobije u kilaži, a posle će biti privremeno smeštena u neku porodicu. Rekli su nam socijalni radnici da će nam vratiti dete čim Marija izađe iz bolnice i oporavi se. Jedva čekamo da nam se vrati naš sin – rekao je Miodrag Đurić (65) iz Lazarevca, otac bebe od 40 dana, koju je majka Marija Ilić bacila na krevet, preteći da će da ga ubije i tresne o pod.Ilićeva je nakon kraće svađe sa nevenčanim suprugom iz revolta nasrnula na bebu, a Đurić je pozvao policiju.

– Posvađali smo se i ona je u besu to uradila. Nije baš tresnula sina, kako su to predstavili socijalni radnici, već ga je spustila na krevet sa malo veće visine. NIkada ne bih dozvolio da se tako nešto desi, niti bi Marija tako nešto uradila. Uplašio sam se, pozvao sam policiju. Marija je bila mnogo uznemirena. Video sam da joj je loše, pa sam pozvao policiju za svaki slučaj, jer se teško krećem, pa nisam mogao da brinem o bebi – rekao je za “Srpski telegraf” Đurić.

Tad je natao haos – Ilićeva je još više počela agresivno da se ponaša. U besu je govorila svašta socijalnim radnicima i policiji, skočila je na njih, vikala da ona može da radi sa bebom šta hoće jer joj je majka. Socijalni radnici su im oduzeli dete, a Marija je odvedena u bolnicu. Njen suprug kaže da je u poslednje vreme bila depresivna.

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u