Društvo

Majka Jelene Marjanović u teškom stanju! Prebačena na VMA! NE MOŽE da GOVORI!

Objavljeno: 25.09.2016 | 12:07Izvor: Telegraf.rs

Majka pokojne pevačice Jelene Marjanović je zbog veoma teškog zdravstvenog stanja prebačena na Vojnomedicinsku akademiju, a u posetu su pored njenog zeta Zorana došli kumovi koji su venčali njega i Jelenu

Zoran Marjanović juče oko 15 sati posetio je Zoricu Krsmanović, teško bolesnu majku svoje ubijene supruge Jelene.

Zoran je na Banjicu stigao sa kesama punim voća i hrane za taštu koja se bori sa opakom bolešću, pišu beogradski mediji.

Majka pokojne pevačice Jelene Marjanović je zbog veoma teškog zdravstvenog stanja prebačena na Vojnomedicinsku akademiju, gde o njoj brinu naši najbolji lekari. Sa Zoranom su došli kumovi koji su venčali njega i Jelenu, a i krstili ćerku Janu.

– Ovo su preteški trenuci, zabrinut sam za Zoricu, ona mi je kao majka, mnogo je volim i poštujem. Nemam snage da je gledam u bolničkoj posteljiKako Jani da kažem da joj baki nije dobro, kako posle svega što je preživela – rekao je Zoran tim medijima.

Inače, Zorica Krsmanović sobu na VMA deli sa još dve pacijentkinje.

– Susret je zaista bio dirljiv, srce da ti prepukne. Zorica se rasplakala kad je videla Zorana. Potresao se kad je video u kakvom je stanju Zorica – rekao je izvor blizak Marjanovićima i dodao: – Zoran posećuje taštu, brine se za nju. Ona je baka njegove ćerkice i otkako je Jelena ubijena posvetila se maloj Jani, čuvala je svakodnevno i igrala se sa njom. Mala Jana je Zorici sve na svetu u samo joj je ona ostala.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Međutim, iako je Zorica u veoma teškom stanju, Zoran ne odlazi svakodnevno.

– Svi su se pitali zašto ne ide, ali istina je da je on zabrinut za Janinu bezbednost. Zbog svega što se izdešavalo i priča da je ubica neko blizak porodici Marjanović ćerkicu ne želi da ostavlja samu. Nema poverenja ni u koga, a ne želi da se odvaja od mezimice. Dok je sada bio sa taštom, Jana je spavala u automobilu na parkingu, a čuvao ju je deda Vladimir – rekao je izvor.

Zoran se u potpunosti posvetio maloj Jani i ispunjava joj svaku želju.

– Ona je devojčica, treba joj mnogo stvari, a Zoran se trudi da joj ispuni svaki prohtev. Jana je veoma dobro dete, mila je i umiljata. Pati za mamom i često pita gde je i kada će doći. Ljubi njene slike i priča kako bi volela da kad poraste ima tako lepu kosu kao mama. Svima se srce steže kada čuju reči malene – dodao je izvor ovog lista.

 

 

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u