Društvo

MAJKA I ĆERKICA (5) POGINULE NA KUĆNOM PRAGU: Zla sudbina, vraćali se s mora na Pešter, stradali na 10 km od kuće

Objavljeno: 12.08.2017 | 12:47Izvor: Kurir

UŽICE/SJENICA - U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se, jutros oko 7 časova, dogodila nadomak Sjenice poginule su majka (33) i njena petogodišnja ćerkica.

Kako Kurir saznaje, reč je o članovima porodice Šabaredžović, koja ima kuću na Pešteru. U automobilu - folksvagen šaranu nemačkih tablica -

pored njih dve bio je i ostatak porodice - muž odnosno otac, još jedna ćerka i sin.

Članovi porodice Šabaredžović poginuli su na kućnom pragu, nadomak porodične kuće u selu Buđevo na Pešteru. Oni su se vraćali s mora i bili na samo 10 kilometara od kuće, gde su ih čekali članovi porodice.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, do nesreće je najverovatnije došlo pošto je otac umoran od puta zaspao za volanom i desnom stranom kola udario u zaštitnu ogradu, koja je doslovno prošla kroz automobil.

Inače, Šabaredžovići žive i rade u Nemačkoj, a na Pešter su došli da odmor provedu s porodicom, odakle su otišli i do Jadranskog mora na letovanje.

U kući Šabaredžovića od jutros se čuju jauci rodbine koja se okuplja u neverici. Komšije ne mogu da veruju šta je zadesilo ovu familiju, a za oca porodice koji je bio za volanom kažu da je izuzetno dobar čovek koji je uvek bio spreman da pomogne. 

- A eto šta ga je zadesilo - ponavljaju komšije u neverici.

Vozač se nalazi u kritičnom stanju i smešten je u novopazarsku bolnicu, a drugo dvoje dece lakše su povređeni.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u