Društvo

LUKA BOJOVIĆ OTVORIO DUŠU: U Srbiju se vraćam samo u mrtvačkom kovčegu!

Objavljeno: 26.08.2016 | 10:28Izvor: medio.rs

Luka Bojović je, nakon oslobađajuće presude, poručio da se u Srbiju neće vraćati. On je u telefonskom razgovoru s bliskim prijateljem rekao da ga za Srbiju više ništa ne vezuje

- Ne pada mi na pamet da se ikad vratim u Srbiju, iako sam tamo sada slobodan čovek. U Beograd me mogu vratiti samo u kovčegu - ovako je Luka Bojović iz španskog zatvora prokomentarisao prijateljima vest da je u Srbiji oslobođen svih optužbi za kriminal, jer je presuda ovih dana postala pravosnažna.

On je u telefonskom razgovoru s bliskim prijateljem rekao da ga za Srbiju više ništa ne vezuje.

- Srećan sam zbog presude jer sam dokazao da nisam kriminalac i da sam u svojoj zemlji konačno slobodan čovek. Ali ja se u Srbiju više nikad neću vratiti. Ovde mi je porodica, želim da nastavim da živim u Španiji kad izađem iz zatvora.

Razočarao sam se u neke prijatelje i uopšte u sitauciju u kojoj se moja zemlja nalazi. Kad bih se vratio ne bih se osećao bezbedno, ni ja ni moja porodica - rekao je Bojović i dodoa da ne može da prežali smrt svog brata Nikole.

- Ubili su mog brata, nevinog čoveka samo da bi meni napakostili. Nikola u životu ni mrava nije zgazio. a eto kako je završio. Taj metak je bio namenjen meni. Mnogo mi nedostaje i ne mirim se sa činjenicom da ga nikad više neću videti. I to je jedan od razloga što ne želim da se vratim - poručio je Bojović.

Njegov advokat Borivoje Borović se nada da će Luka biti pušten iz španskog zatvora ranije.

- Španski advokati će podneti neke vanredne pravne lekove, pa očekujem da će Luka biti pušten i pre 2021. godine, kad bi po zakonu trebalo da ispuni uslove za raniji otpust - kaže Borović.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u