Društvo

Loto milioner se krije u Mladenovcu: Na ulicama je potera za srećnikom, a na pijaci tvrde da znaju ko je!

Objavljeno: 19.03.2017 | 16:48Izvor: Telegraf.rs

Kažu da je tiket uplaćen u četvrtak, a ja tada nisam radila. Šteta. Volela bih da sam barem bila blizu budućem milioneru

Srbija je dobila novog loto milionera, a 1,2 miliona evra otišlo je pravo u ruke nekog srećnika ili srećnice iz – Mladenovca! A šta se tamo dešava od tog momenta – prava je zavrzlama!

Naime, meštani Mladenovca su u petak veče saznali da je jedan od njih postao milioner, ali avaj! Kako sad saznati ko je to, kad niko živi ne zna. Počela je spontana potera.

Danijela Janković je radnica u trafici u centru Mladenovca, u kojoj je uplaćen tiket, a  otkriva da li je videla loto milionera.

– Kažu da je tiket uplaćen u četvrtak, a ja tada nisam radila. Šteta. Volela bih da sam barem bila blizu budućem milioneru – kaže Danijela i dodaje da ne zna ko bi mogao biti i da ne veruje da će nju i koleginicu počastiti:

– Zašto bi? U tom slučaju bi morao da se oda, a to niko ne želi!

Po gradu se šuška da je neko ko radi na pijaci dobio pare, a na pijaci se mogu čuti samo još veći fazoni. Naime, radnici kažu da je dobitnik možda onaj koji tog dana nije otvorio tezgu, a možda i neko ko je došao na posao…jer mu je cilj da se ponaša normalno. Ko će ga znati!

Ovo nije prvi milioner iz Mladenovca. Godine 2011. Irena Matejić dobila je skoro dva miliona evra. Ona je poznata u javnosti i po tome što je u oktobru prošle godine uhapšena nakon što je pokušala da zapali auto-servis u Mladenovcu jer nije bila zadovoljna kako je majstor popravio njen džip koji je i kupila parama dobijenim na lotu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u