Društvo

LETO U SEPTEMBRU: Evo kakvo će vreme biti u narednih mesec dana!

Objavljeno: 29.08.2014 | 19:17Izvor: Telegraf.rs

U narednih mesec dana možemo očekivati sunčano vreme sa temperaturama koje će se kretati u intervalu od 20 do 30 stepeni celzijusa. Nešto niže temperature mogu se očekivati krajem septembra, kada će kišu pratiti maksimalne dnevne temperature od 18 stepeni

Narednog meseca će u našoj zemlji uglavnom grejati sunce, a oni koji planiraju odmor imaće idealne uslove za to!

Iako temperature u septembru neće ići iznad prosečnih temperatura za ovo doba godine, kiše će biti mnogo manje nego prethodnih meseci, a dnevne temperature će biti onakve kakve pogoduju najvećem delu stanovništva. Ipak, noću će se spuštati, pa će najavljivati siguran dolazak jeseni.

U narednih mesec dana prema prognozi možemo očekivati sunčano vreme sa temperaturama koje će se kretati u intervalu od 20 do 30 stepeni celzijusa.

Ipak, noći će biti hladne, a minimalne temperature u padu. Od minimalnih 18 stepeni celzijusovih, koje možemo očekivati večeras, noćne temperature će se polako smanjivati, tako da će krajem septembra i početkom oktobra minimalne temperature iznositi 10 stepena celzijusovih.

Nešto niže temperature mogu se očekivati krajem septembra, kada će kišu pratiti maksimalne dnevne temperature od 18 stepeni.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u