Društvo

LEPA, A NEPISMENA, TRAŽILA SAM DEČKA U CENTRU BEOGRADA: Evo kako su muškarci reagovali na moje provokacije! (VIDEO)

Objavljeno: 12.02.2016 | 20:25Izvor: Telegraf.rs

U socijalnom eksperimentu, koji smo radili i prošle godine, napravili smo istu, ali ipak različitu priču, uz dve odevne kombinacije i jednu elegantnu slovnu grešku...

Šta muškarce ZAISTA zanima? Kako naći  “idealnog”, ili kako naći dečka? Šta im je STVARNO bitno? Da li je to lepo lice, ili zgodno telo, inteligencija, harizma, ili vatra u duši? Većinu devojaka muče ovakva pitanja i pokušavaju da pronađu PRAVE odgovore.

Rešili smo da izvedemo jedan društveni ekseperiment u kome bismo proverili šta muškarce privlači kod devojaka, ali i da li će uspeti da uoče i jedan trik.

Sa svojim kolegama iz prve internet televizije T NOW zaputila sam se u centar grada. Imala sam dve odevne kombinacije i jednu slovnu grešku, od “oružja”.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Prvo sam se predstavila kao jedna super sređena, našminkana, skockana devojka. Za drugi sam izabrala nešto opušteniji stil štreberke sa protezom, ne tako sređenom frizurom i svaljenom garderobom.

Nosila sam transparent na kojem je pisalo TRAŽIM DEČKA, ali sa jednom sitnom greškom. Naime sva slova su bila napisana na ćirilici, osim slova R koje je bilo latinično.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Ja sam se šetala centrom grada, ljudi su me gledali, deca iščitavala moj natpis, a momci prilazili…NIKO NIŠTA!

Dok sam nosila svoju skockanu kombinaciju, usku suknjicu, štiklice, našminkano lice, momci su mi prilazili, tražil broj telefona, i naravno bili u čudu. Ali čemu? Pa, mojoj ideji da na taj način tražim dečka, ali i tome da li je moguće da ga zaista nemam.

Zar je moguće da ovako moraš da tražiš momka”? “Evo imaš ga… Može li broj telefona”?, neka su od pitanja koja su mi postavljali i naravno razočarenje kada shvate da je u pitanju skrivena kamera i da sam ja novinarka.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Kada sam izvela transformaciju koja je bila veoma uspešna (prim. aut. jedna od verzija “Ružne Beti”), manje su mi momci prilazili, ali i “ne toliko privlačan izgled” nije doprineo tome da zapaze o čemu se zapravo radi.

Slična pitanja su usledila.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

U eri kompjutera i možda sve masovnijem korišćenju latinice, možemo da se izgubimo i ne uočimo nešto što nam bode oči. Negujte našu ćirilicu i  čuvajte naš nacionalni integritet.

Život nije slika, obratite pažnju na detalje!

(V. S.)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u