Društvo

LAZANSKI NA PINKU: Neozbiljna je priča da ću ja zameniti Gašića na mestu MINISTRA ODBRANE!

Objavljeno: 06.02.2016 | 08:44Izvor: medio.rs

Gost Jutarnjeg programa TV Pink bio je vojni analitičar Miroslav Lazanski koji je govorio o smeni bivšeg ministra odbrane Bratislava Gašića

On je rekao da je politizacija Gašićeve smene bila nepotrebna, i da je ministar imao dobre rezultate.

Kad je reč o helikopteru u kojem je prilikom pada stradalo sedam osoba, Lazanski je rekao da nije samo Vazduhoplovstvo krivo, već da treba razmotriti i odgovornost Inženjerije:

- Helikopteri svuda u svetu padaju, a ministri odbrane zbog toga ne podnose ostavku. I zbog toga je to nedozvoljena politizacija ovog slučaja. Ali niko do sada nije razmotrio odgovornost Inženjerije koja je trebalo da raščisti odron, jer je bila angažovana za to. A na kraju su ispali krivi vazduhoplovci. Zato su dva generala podnela tužbu, ali ne želim da govorim o njihovim namerama sa tom tužbom. Znam samo da oni nisu jedini krivi. Svi zaboravljaju da je isključivo pilot odgovoran za to gde će sleteti mi da je to, na kraju, samo njegova odluka.

Na opasku voditelja da je upravo on kandidat na zameni Bratislava Gašića na mestu minsitra odbrane, Miroslav Lazanski je odgovorio:

- Kolega, hajde molim vas da budemo ozbiljni. To je samo čaršijska priča, čak mi je neprijatno da pričam o tome - rekao je Lazanski.

Informer.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u