Društvo

(KURIR TV) DEČAK (6) SE U IGRI UBIO: Mali Mihailo zakačio pertlu za prozor, a onda se dogodio užas

Objavljeno: 27.07.2016 | 12:00Izvor: Kurir

Mihailo Jusufovski (6) iz Pančeva oko vrata obmotao pertlu koju je zakačio za prozor i onda se dodgodio užas!

Naime, mali Mihailo se tokom igre obesio pertlom u dvorištu porodične kuće.

Tragedija se dogodila oko 18 časova u Ulici Svetog Save broj 29, u samom centru grada. Prema rečima prijatelja i rođaka koji su se okupili ispred kuće tragično nastradalog dečaka, šestogodišnjak se igrao sa sestrom u dvorištu kada je sebi oko vrata obmotao pertlu koju je zakačio za prozor.

- Mihailo se popeo na stolicu i vezao pertlu za prozor njihove kuće, nakon čega mu se izmakla stolica. Ima sestricu od četiri godine, koja je bila s njim, dok su roditelji bili u kući, a majka je spremala večeru. Kad su izašli napolje, imali su šta i da vide - rekla je prijateljica porodice Jusufovski.

Ekipa Hitne pomoći je došla na lice mesta, ali nesrećni dečak nije pokazivao znake života, zbog čega je bio prebačen u pančevačku bolnicu, gde je vršena reanimacija. Nažalost, dečaku je oko 19 časova konstatovana smrt, saznaje Kurir.
- Mihailo je bio dobar dečak, ja sam saznao za tragediju tek kasnije jer sam bio na poslu. U toj kući žive svekrva, snajka, dva sina i unuci. Sada su ostali bez jednog unuka. Roditelji su mu veoma mladi, imaju oko dvadeset godina - rekao je jedan od rođaka, koji je želeo da ostane anoniman.

N. G.



Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u