Društvo

KRVAVA NOĆ: Jedan mladić izboden ekserom, drugi pretučen pištoljem!

Objavljeno: 22.09.2014 | 09:57Izvor: Telegraf.rs

Muškarac star 23 godine, radnik obezbeđenja kladionice, oko 22.25 časova u razbojništvu u Ulici Stevana Đurđevića na Trošarini, udaren je pištoljem po glavi, a drugi čovek (26) na ulazu iz Uzun Mirkove ulice na Kalemegdan zadobio je ubodnu ranu na desnoj strani stomaka, nanetu ekserom saopštili su iz Hitne pomoći

Tokom noći u Beogradu jedna osoba je povređena u razbojništvu, a jedno lice je zadobilo ubodnu ranu nanetu ekserom, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac star 23 godine, radnik obezbeđenja kladionice, oko 22.25 časova u razbojništvu u Ulici Stevana Đurđevića na Trošarini, udaren je pištoljem po glavi, rekla je Macura.

On je zadobio razderotinu, modricu i otok na glavi, a prevezen je u Urgntni centar, istakla je portparol Hitne pomoći.

Muškarac, star oko 26 godina, oko 23.30 časova na ulazu iz Uzun Mirkove ulice na Kalemegdan zadobio je ubodnu ranu na desnoj strani stomaka, nanetu ekserom, a prevezen je u Urgentni centar, kazala je Macura.

U saobraćajnom udesu, koji se dogodio oko 05.25 časova na Starom batajničkom drumu u Ulici Pukovnika Milenka Pavlovića, povređena je ženska osoba, koju je vojna hitna pomoć, prevezla do KBC Bežanijska Kosa, dodala je Macura.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u