Društvo

KRV JOJ BILA PUNA KOKAINA: Ivana Bodrožić uzela veliku dozu anestetika jer nije mogla da zaspi!

Objavljeno: 24.12.2014 | 21:23Izvor: Telegraf.rs

Tokom uviđaja u sobi nisu pronađeni tragovi druge osobe, a na telu nije bilo tragova borbe. Utvrđeno je da joj je neko pre ubrizgavanja anestetika stručno postavio braunilu, a njeni prijatelji su policiji rekli da su je nekoliko puta nalazili bez svesti, zbog čega je išla na reanimaciju

U telu Ivane Bakić Bodrožić (31), koja je pronađena mrtva 11. decembra u sobi 326 u hotelu “Hajat”, pronađena je velika količina kokaina, pokazali su rezultati toksikoloških analiza i obdukcije.

Utvrđeno je da je Ivana sebi slučajno ubrizgala prejaku dozu anestetika propofol, jer zbog kokaina nije mogla da zaspi, piše Informer.

Kako ovaj list saznaje u policiji, njeni prijatelji su rekli kako su je i ranije pronalazili bez svesti, i da je nekoliko puta bila na reanimaciji.

Na njenom telu su pronađene postmortalne fleke, koje nisu posledica povreda, već velikog broja uboda igala.

Tokom istrage, policija je nekoliko puta pregledala snimke sa sigurnosnih kamera u “Hajatu” i nedvosmisleno je utvrđeno da je 10. decembra uveče bila sama u sobi, kao i da je niko nije obilazio.

Malo kasnije, ubrizgala je sebi u venu koktel propofola i analgetika rapifena. U normalnim okolnostima, mala doza anestetika bi uspavala čoveka za svega nekoliko sekundi. Međutim, Ivana je imala u sebi veću količinu kokaina, koji ju je držao budnom sve dok nije preterala sa propofolom. To ju je usmrtilo – priča izvor iz policije.

U sobi tokom uviđaja nisu pronađeni tragovi druge osobe, a na telu nije bilo tragova borbe. Utvrđeno je i da joj je neko pre ubrizgavanja anestetika stručno postavio braunilu u venu i fiksirao je, a izvor iz policije je rekao da je njena majkaNada Bodrožić istakla da je još 2012. godine saznala da njena ćerka koristi anestetike.

Ivana joj se pravdala da ne može da zaspi i majka ju je molila da prestane s tim – istakao je on.

Tokom opširne istrage, utvrđeno je da je medicinski tehničar sa VMA Ljubiša P. (50) prodao Ivani pakovanje od pet doza anestetika i nagovorio koleginicu da joj fiksira braunilu.

Podsetimo, Ivanino telo pronašla je sobarica 11. decembra ujutro. Bila je na podu, a po položaju njenog tela moglo se zaključiti da je pokušala da potraži pomoć, ali je bilo kasno.

Bila je bliska prijateljica sa vlasnikom Pinka Željkom Mitrovićem i ćerka jedinica Nade Bodrožić, poslanice DS u vojvođanskom parlamentu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u