Društvo

KRUNSKI SVEDOK RUŠI ZORANOVU ODBRANU! Video sam Marjanoviće kako ZAJEDNO idu niz nasip ka šumarku!

Objavljeno: 06.05.2016 | 20:29Izvor: medio.rs

Laza Popović, koji je u vreme zločina pecao na nasipu u Borči, tvrdi da je video kako su Jelena Marjanović i Zoran sa ćerkom Janom laganim trkom otišli niz nasip ka šumarku u kome je pevačica ubijena! Zoran je u više navrata tvrdio da se sa Jelenom rastao na rampi, pre nasipa!?

Laza Popović, penzioner iz borčanskog naselja Crvenka, koji je pecao na nasipu u vreme kada je nestala pevačica Jelena Marjanović, u ekskluzivnoj ispovesti za Informer obara iskaz Jeleninog muža Zorana!

Ovaj svedok, naime, vrlo ubedljivo tvrdi da nije tačna Zoranova tvrdnja da se pre nasipa, kod rampe, rastao sa Jelenom, koja je navodno sama otišla na trčanje.

Popović, međutim, naglašava da je kobne subote 2. aprila, dok je pecao, video kako se Zoran, Jelena i njihova ćerkica Jana zajedno spuštaju niz nasip.

- Pošto živim gotovo na samom nasipu, spustio sam se tog dana do vode da vidim da u onaj mulj nije možda zalutala neka riba. Negde oko 15.45 primetio sam da nasipom zajedno trčkaraju muž, žena i malo dete. Tak kasnije sam zaključio da su to oni. Prošli su pored mene i lagano otrčali u pravcu Crvenke - ispričao nam je Laza, napominjući da na nasipu tog dana praktično nije ni bilo drugih ljudi.

Na nasipu bio i čovek sa štapom?

Laza Popović otkriva i da je kobnog dana na nasipu zaista bio čovek sa štapom, kog je u policiji pominjao Zoran.
- Bio je i on na nasipu, ali je taj čovek stalno tu. Tako da je besmisleno pričati o njegovom prisustvu, kada ga svakodnevno ovde možete videti. On sa svirepim ubistvom sigurno nema nikakve veze -jasan je Popović.

Da stvar bude čudnija, Popović ističe da ni narednih sati nije primetio da se bilo šta neobično događa na nasipu, iako Zoran Marjanović sve vreme tvrdi da je ubrzo krenuo u potragu za ženom.

- Pošto nije bilo ribe, otišao sam na stadion sa druge strane nasipa da gledam fudbalsku utakmicu petlića. Tamo sam bio sigurno do 17 časova i nisam primetio bilo kakvo komešanje na nasipu ili da neko nekoga traži. Čak ni predveče niko od nas koji ovde živimo nije uočio ništa čudno. Za ovaj svirepi zločin saznali smo tek ujutru, kada smo videli policiju na sve strane i inspektore koji pretražuju teren - priseća se Popović.

Od kada je pročitao u novinama šta članovi porodice Marjanović izjavljuju u policiji, ovaj očevidac sve više sumnja da zapravo oni stoje iza svega ovoga.

- Meni su oni baš sumnjivi. Zoran je to veče imao krv na rukama. To je zaista jako čudno ako se ima u vidu ceo slučaj. Uz to, oni se kao porodica bave tom magijom i vradžbinama, a ona njegova majka tvrdi da ima neke natprirodne moći. U svakom slučaju, mislim da će se ubica sigurno pronaći kad-tad. Niko nije uspeo da pobegne pravdi - zaključuje ovaj alas.

Podsećamo, muž ubijene Zoran Marjanović u policiji je izjavio da se sa Jelenom rastao kod rampe na početku nasipa, posle čega je ona navodno otišla da trči, a on ostao da se igra sa ćerkom Janom.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u