Društvo

KRPA NAŠLA ZAKRPU Zveki pomirio Šešelja i Sergeja!

Objavljeno: 20.09.2017 | 08:31Izvor: Alo!

Đinđićev ubica pomirio Šešelja i Sergeja!

Lider radikala Vojislav Šešelj poručio je juče na Tviteru da oprašta Sergeju Trifunoviću što ga je nedavno poredio sa majmunom, jer je javno veličao ubicu Zorana Đinđića!

-Sergej Trifunović juče veličao slavnog srpskog junaka Zvezdana Jovanovića. Odlučio sam da odustanem od potrage za Sergejom i da mu oprostim - napisao je Šešelj, očigledno oduševljen što je Trifunović veličao ubicu srpskog premijera.

Glumac je tokom trajanja finalnog košarkaškog meča između Srbije i Slovenije aludirao na ubistvo predsednika Vlade Zorana Đinđića, koga je 12. marta 2003. godine iz snajpera u srce pogodio Jovanović.

- Jedino Zvezdan Jovanović može da zaustavi Dragića - napisao je Trifunović na društvenoj mreži Tviter, a njegovi brojni pratioci su odmah osudili takvo pisanje.

Sergej TrifunovićSergej Trifunović, Foto: Đ. Kojadinović

Na ovu sramnu objavu reagovala je Bojana Maljević, koleginica poznatog glumca, koja mu je skrenula pažnju da je to što je napisao u najmanju ruku odvratno.

- Uopšte nije smešno. Molim te, obriši ovaj tvit. Za tvoje dobro i za svačije dobro! - poručila mu je Maljevićeva.

Trifunović je savet koleginice prihvatio i ubrzo je obrisao sraman tvit.

Inače, poznato je da se glumac družio sa Miloradom Ulemekom Legijom, čovekom koji je u dogovoru sa Dušanom Spasojevićem i Miletom Lukovićem, vođama zemunskog klana, organizovao atentat na premijera Zorana Đinđića.

Podsećanja radi, Trifunović je pre nekoliko dana brutalno izvređao Šešelja na Tviteru, nazivajući ga majmunom:

- Šešelj ulazi u Zadrugu. Čekaj, bre, zar ga ne unese Mitrović pre neki dan?

Šešelj mu, naravno, nije ostao dužan, pa mu je u svom stilu odgovorio:

- Sergej Trifunović kaže da je Željko Mitrović mene uneo u Zadrugu. Ne. Željko je uneo Trifunovićevog oca, a ja ću uskoro Sergeju Trifunoviću je*ati majku! - naveo je Šešelj.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u