Društvo

KORNELIJE KOVAČ OTVORIO DUŠU: Kristina je sama izabrala život bez porodice!

Objavljeno: 13.02.2016 | 16:47Izvor: Kurir

Kompozitor Kornelije Bata Kovač još nije oprostio ćerki pevačici Kristini, koja je prošle godine iznela prljav veš njihove porodice i javno isprozivala stariju sestru Aleksandru.

Njihov odnos ni posle godinu dana nije bolji, a po svemu sudeći, neće ni biti.

"Rekao sam da neću da komentarišem to što je Kristina izdala knjigu jer to je njena volja. Nisam pročitao njeno delo, ona je to izdala i valjda je zadovoljna. Znate, ona je izabrala takav put i ne postoji ništa što bi to moglo da promeni. Nismo u najboljim odnosima! Nije svaka porodica idealna, svuda postoje nesporazumi, tu ja ništa ne mogu da promenim", nemoćan je Kornelije, kojeg nije prošla ljutnja zbog postupka ćerke koja je optužila porodicu da je se odrekla.

"Ona je buntovna na svoj način, najvažnije mi da su sve tri zdrave, a sada mi je treća ćerka Anja najbitnija. Ona studira, na drugoj godini je fakulteta i ne bavi se muzikom", ističe Kovač.

Podsećanja radi, Kristina je u otvorenom pismu isprozivala stariju sestru, s kojom je ranije pevala u grupi, i njenog supruga Romana.

"Ne sviđam joj se što sam rodila dete i zapustila talenat i karijeru. Prvo joj se nije svidelo što sam se udala, a onda što sam se razvela. Što sam se ugojila. Ne sviđa joj se što sam angažovana u građansko-političkom smislu. Moje dete otkad se rodilo, pet godina skoro da nije imalo tetku. Pa je onda šest meseci imalo, pa je, koliko vidim, poslednjih mesec dana opet nema. Jer moja sestra smatra da je njen odnos sa mnom dovoljno opravdanje da se poigrava osećanjima mog deteta", napisala je tada Kristina.

O svom odnosu s najmilijima ona je pisala u knjizi "Drvo života", koju je nedavno izdala, a koju očigledno niko od aktera nije pročitao niti je smatra vrednom pažnje.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u