Društvo

KATAKLIZMIČNA NOĆ U BEOGRADU: Sevale munje, grom udario u banderu i izazvao požar!

Objavljeno: 27.07.2014 | 13:43Izvor: Telegraf.rs

Rano jutros tokom nevremena, u beogradskom naselju Jaijinci grom je udario u banderu u blizini porodične kuće i izazvao požar.

Ogromna oluja zahvatila je Beograd i okolinu, a mnogi ljudi zbog glasnih udaragromova i pljuštanja kiše, prethodnu noć nisu mogli da spavaju. Kako kažu naši sugrađani, noć za nama podsetila ih je na ratnu 1999. godinu.

Prozori su se tresli, a alarmi na automobilima uključivali kad god bi grom udario u blizini. Kiša je neprestano padala, i mnoge ulice pretvorila u reke.

Rano jutros tokom nevremena, u beogradskom naselju Jaijinci grom je udario u banderu u blizini porodične kuće i izazvao požar. Bez povreda, ali zbog pretpljenog stresa, pacijent sa Parkinsonovom bolešću prevezen je u Urgentni centar.

U jednoj od saobraćajnih nezgoda na uglu Mekenzijeve ulice i Ulice kneginje Zorke kolima je okrznut policajac. On je zbog lakših povreda prevezen u Urgentni centar.

Protekla noć bila je teška za sve hronične bolesnike, a naročito za astmatičare i srčane bolesnike. Lekari Hitne pomoći intervenisali su ukupno 115 puta, a 29 intervencija bilo je na javnom mestu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u