Društvo

KAKO JE ZAISTA POGINUO AKTIVISTA SNS KOJI JE LEPIO PLAKATE? Nije onako kako ste možda pomislili...

Objavljeno: 20.03.2017 | 14:15Izvor: medio.rs

Lider naprednjaka Aleksandar Vučić juče je rekao da je jedan od članova njegove partije poginuo dok je lepio promo materijal. Evo kako je do toga došlo

Milivoje Gajić (51) iz Nove Pazove nastradao je dok je prelazio autoput Beograd - Novi Sad. Na njega je naletela „opel astra“. 

Ovako bi glasila "obična" crnohronikaška vest kakve, na žalost, čitamo svaki dan. Ova se, međutim, razlikuje po tome što je postala deo predizborne kampanje.

Naime, lider SNS Aleksandar Vučić juče je na skupu u Novom Sadu rekao da je jedan od članova njegove partije poginuo dok je lepio promo materijal. Vučić nije dalje ulazio u detalje ove nesrećne smrti.

Kako Novosti saznaju, nesrećni aktivista poginuo je u saobraćajnoj nesreći u noći između petka i subote. Nesreća se dogodila na oko četiri kilometra posle naplatne rampe kod Stare Pazove prema Novom Sadu.

Na Gajića je oko ponoći, dok je prelazio auto-put Beograd – Novi Sad, na pomenutoj deonici naletela „opel astra“. Medicinska ekipa Hitne pomoći iz Stare Pazove je desetak minuta pre ponoći bila na mestu nesreće, ali su mogli samo da konstatuju smrt pešaka. 

Gajić je, prema saznanjima Novosti, tu bio kako bi lepio predizborne plakate stranke čiji je aktivista bio.

Ovo je mesto gde se saobraćajna nesreća dogodila:

FOTO: PRINTSCREEN/GOOGLE MAPS

Da je ova nesreća poprimila ovakav oblik svedoči i jedan od očevidaca, koji je o celom slučaju pisao na društvenim mrežama:

 Iz Strukovnog udruženja policije „Dr Rudolf Arčibald Rajs“, povodom ove nesreće upozoravaju da je veoma rizično prelaziti autoput, posebno u noćnim satima. Zato apeluju na sve učesnike u saobraćaju da budu oprezni, a posebno pešaci, te da obavezno nose fluoroscentne prsluke, kako bi bili što uočljiviji.

Izvor: Espreso.rs

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u