Društvo

JEZIVI DETALJI: Sin brutalno ubio majku. Smrskao joj LOBANJU šipkom, ugušila se u lokvi krvi!

Objavljeno: 25.04.2015 | 23:41Izvor: Telegraf.rs

Psihički bolesnik Zoran Isaković (47) iz Crne Bare kod Bogatića ubio je svoju majku Smiljanu (80) u trenutku nervnog rastrojstva

Zoran Isaković (47) nasmrt je pretukao svoju majku Smiljanu (89) u porodičnoj kući u selu Crna Bara kod Bogatića.

UDARAO MAJKU PO GLAVI DOK NIJE UMRLA: Jeziv zločin u Bogatiću!

Kako pišu mediji, Zoran, koji je psihijatrijski bolesnik, majci jesmrskao glavu metalnom šipkom. U komšiluku porodice Isaković susedi su juče bili u šoku.

– Zoran je cele noći plakao pred kućom. Oko pola šest sam izašao zabrinut za njega. Kad sam mu prišao, ruke su mu bile krvave, ali on nije mogao da mi kaže šta mu se dogodilo. Ušao sam u kuću i umalo pao preko Smiljane, koja je ležala u hodniku. Scena je bila jeziva, telo je bilo u lokvi krvi, a veštačka vilica bila je bačena kod drugih vrata – priča Mmilenko Marković, Zoranov prvi komšija.

On dodaje da je odmah kontaktirao Isakovićeve rođake koji žive u blizini i da su oni pozvali Hitnu pomoć i policiju. Nažalost, lekari su mogli samo da konstatuju smrt nesrećne starice.

Foto: Tanjug/Irfan ličina

Foto: Tanjug/Irfan ličina

Prema rečima Isakovićevih komšija, Zoran je dugogodišnji psihijatrijski bolesnik i napadi su se uglavnom događali na proleće.

– Zoran je bolestan od petnaeste godine. Juče mu je pozlilo i otišao je kod lekara. Ispred doma zdravlja se onesvestio, pa su mu dali infuziju i vratili ga kući iako je insistirao da ostane na lečenju. Mučenik je osetio da će dobiti taj napad – ispričao nam je Ivica Đorđević, komšija porodice Isaković.

On dodaje da je juče sreo Zorana, koji mu se požalio da se ne oseća dobro.

– Već nekolko dana bio je čudan. Mešao je datume, radovao se Uskrsu, koji je prošao. Ipak, ovako nešto nismo očekivali, i u velikom smo šoku – kaže Đorđević.

Zoran ima još dve sestre koje žive u blizini.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u