Društvo

JEZIVA SMRT U JAGODINI: Mladić koji je pronađen mrtav u parku se predozirao?!

Objavljeno: 20.12.2014 | 13:41Izvor: Telegraf.rs

M.M. star 27 godina pronađen je u Spomen parku "Rusko groblje", a uzrok smrti je najverovatnije prekomerna doza narkotika, s obzirom da je on bio registrovani narkoman

U Spomen parku “Rusko groblje” u Jagodini pronađeno je telo mladića, izjavila je danas portparol Policijske uprave u Jagodini Ana Milojević. M.M. (27) iz Jagodine preminuo je u parku, a na telu nema tragova nasilja, niti je smrt bila nasilna, potvrđeno je iz Polcijske uprave u tom gradu. Naložena je obdukciju tela maldića.

Iz policije potrvđuju da je reč, najverovatnije, o prekomernoj dozi narkotika ili “prljavom”, sumnjivom narkotiku koji je konzumirao mladić neposredno pre smrti u noći sreda na četvrtak, ali rezultati obdukcije pokazaće pravi uzrok.

- Ljudi koji šetaju Ruskim grobljem svako jutro, primetili su beživotno telo preminulog maldića i obavestili policiju. Inače taj park je poznat kao stecište narkomana i ovo nije prvi slučaj da se zatekne telo nekog nesrećnog mladog čoveka. Gradsko groblje, koje se nalazi preko puta ovog parka, je takođe mesto gde okupljaju prodavci i konzumenti narkotika. To su crne tačke Jagodine koje niko od nadležnih ne kontroliše.Ovde majke dovode decu da se igraju i svakodnevo zatičemo krvave špriceve i prazna pakovanja od tablet protiv bolova – kaže Jagodinac koji je često u tom parku, a prenosi “Blic”.

Mladić je bio registrovani narkoman i zavisnost od narkotika ga je odvela u “sitan” kriminal i razbojništva, zbog čega je bio i u zatvoru. Nedavno se vratio sa izdržavanja kazne, pokušavao je pokrene neki posao i da se zaposli.

Leš mladića pronađen je u četvrtak ujutru, napomenula je Milojević.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u