Društvo

JEZIVA ISPOVEST DEVOJKE KOJU JE MAJKA PODVODILA: Bila sam maloletna, iščupali su život iz mene!

Objavljeno: 25.07.2016 | 21:42Izvor: Telegraf.rs

Prvu ćerku u svet prostitucije ova "majka" uvela je kada je devojčica imala samo 13, a druga nepunih 14 godina

Deset godina je majka V. N. (50) iz sela Svibovec nedaleko od Varaždina prisiljavala svoje dvećerke na seksualne odnose s muškarcima.

Prvu ćerku u svet prostitucije uvela je kada je devojčica imala samo 13, a druga nepunih 14 godina. One su danas punoletne devojke, a jedna od njih nije mogla da oprosti majci, pa je rešila da je prijavi policiji. Šokirani policajci pronašli su i uhapsili majku i 10 muškaraca koji su godinama bili česti “gosti” u prljavim krevetima siromašnih devojčica.

– Ostala sam potpuno prazna. Iščupali su život iz mene – počela je monstruoznu životnu priču ova devojka (24).

Nju i njenu mlađu sestru, majka iz pakla podvodila je punih deset godina.

– Prvi put me je poslala muškarcu kad sam bila osmi razred. Bila sam dete i nisam znala ni kuda idem ni šta treba da radim. Rekla mi je da mu tražim vegetu, što sam i uradila. Monstrum nije oklevao ni sekund. Stavio mi je malo vegete u džep, a onda krenuo to da naplati. Zaključao me je u sobu i počeo da me skida. Molila sam ga da prestane, ali on je izvadio penis i silovao me. Obukla sam se i pobegla biciklom kući – jecala je.

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

Tada joj je otac još bio živ. Htela je sve da mu ispriča, ali majka ju je uverila da treba da ćuti. Počeo je pakao njenog života. Morala je da ide kod istog komšije, da ima seksualne odnose sa njim, a zauzvrat im je on davao vino. Sve što je dobijala morala je da preda majci.

Jednog dana došao je muškarac koji je devojčicu uveo u svoj automobil i odvezao u neko grmlje blizu hidroelektrane. Spustio je sedište i prisilio je na seks. Dao joj je novac. Sledeće godine majka ju je poslala kod trećeg muškarca, koji ju je takođe iskoristio. Dao joj je zamrznuto pile koje je predala majci. Išla je kod njega kući redovno kako bi mu pružala seksualne usluge, a za to je dobijala i novac. Rodila je troje dece, a nije znala ko im je otac!

– Nekad su mi davali 200, nekad 300 dinara, a ponekad i po 3.000. Svaki dinar je uzimala majka. Prvi put sam ostala trudna mesec dana pre nego što sam napunila 18. Ne znam sa kim. Nakon godinu dana dobila sam drugo, a dve godine kasnije i treće dete. Nastavila sam ovo da radim jer su mi pretili da će mi uzeti decu – kaže ona.

Foto: sxc.hu/lusi

Foto: sxc.hu/lusi

Prisetila se kako je kao mala, pre nego što je majka počela da je prodaje, morala da čuva stražu na vratima ispred majčine sobe dok je ona imala seks. Otac joj je tad još bio živ.

– U moj pakao, prljavštinu koju nikad nisam uspela sprati uvukla je i moju mlađu sestru – govori devojka koja je s 20 godina pobegla iz sela.

Majka je mlađu sestru prvi put poslala mušteriji kad je imala 14 godina. Slala je s papirićima na kojima je bila cena.

Devojka je ispričala kako je njena mlađa sestra izgubila nevinost. Morala je da ode u baštu, gde je čekala mušterija. Drhtala je od straha. Odvezao je u neku napuštenu kuću i tu joj oduzeo nevinost.

Foto: Profimedia, Polaris

Foto: Profimedia, Polaris

Plakala je i molila, a on je rekao:

– Vidiš da nije bilo tako strašno? Posle “završetka” dao joj je pasulj i novac.

Od tada je svake nedelje morala da ide kod tog muškarca, dok njegova žena nije bila tu.

Ceo ovaj slučaj šokirao je zemlju. Deset godina pakla i neizrecive muke usred Zagorja. Neverovatno je da niko nije video potrebu da spasi devojčice kojima je ubijeno detinjstvo, mladost i uništen ceo život. Niko nije ni pokušao da ih izvuče iz ralja jezive, surove stvarnosti.

 

 

(Telegraf.rs / Izvor: express.hr)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u