Društvo

JELENINOG UBICU HAPSE U NAREDNIH 10 DANA! Muž Zoran ima informaciju da POLICIJA ZNA KO JE ZLOČINAC!

Objavljeno: 22.03.2017 | 17:04Izvor: medio.rs

Imam informacije da je hapšenje zločinca koji mi je zverski ubio suprugu pitanje dana. Iskreno verujem da će se to dogoditi pre godišnjice njenog ubistva 2. aprila, kaže suprug Jelene Marjanović

Zoran Marjanović, suprug zverski ubijene zvezde Granda Jelene Marjanović, uveren je da će policija uhapsiti ubicu njegove žene pre godišnjice zločina 2. aprila!

Marjanović ima nezvanične informacije iz policije da je hapšenje zločinca pitanje dana i iskreno se nada da bi to moglo da se dogodi u narednih desetak dana.

Zoran kaže da ima puno poverenje u rad policije i dodaje da ga raduje informacija da se istraga bliži kraju.- Iskreno, zvaničnih informacija iz policije nemam, niko me ne zove niti mi saopštava u kom pravcu ide istraga. Međutim, nezvanično se svašta priča, a do mene je nedavno doprla informacija da je hapšenje Jeleninog ubice pitanje dana i da policija ima skoro sve potrebne dokaze da bi ga privela pravdi. Ponavljam, to je nezvanična informacija, nešto što sam ja čuo, ali neću da se mešam u rad policije i da remetim istragu. Imam puno poverenje u inspektore koji rade na slučaju, na meni je da budem strpljiv i da sačekam još malo - kaže nam Zoran.

Prema Marjanovićevima rečima, iako se obruč oko ubice steže, nema nikakvih naznaka ko bi to mogao da bude.

- Ta informacija se u policiji čuva u najstrožoj tajnosti. Očigledno je da ljudi ozbiljno rade posao i zato mi ne pada na pamet da se mešam u njihov rad i da u medijima licitiram ko bi mogao da bude Jelenin ubica. Znam da policija zna ko je to i da im nedostaje još malo do formalnog dokaza i hapšenja. Moja intimna želja je da zločinca privedu pre godišnjice ubistva 2. aprila. To bi mi barem malo ublažilo bol, posle svega što sam preživeo u ovih godinu dana. A onda bih samo čekao trenutak da pogledam ubicu u oči i da ga pitam zašto je to uradio - otvoreno priča Zoran Marjanović.Tvrdnje Jeleninog supruga potkrepljuje i mišljenje stručnjaka. Dobrivoje Radovanović, jedan od naših najuglednijih kriminologa, kaže da je ubistvo Jelene Marjanović od samog starta prepuno misterije i simbolike i da ga ne bi čudilo da ubicu uhapse baš u danima oko godišnjice zločina.

- Što se operativnog dela istrage tiče, datumi pomena nemaju nikakve veze s hapšenjem. Ipak, kada je ovaj zločin u pitanju, sve je moguće, jer tu je toliko mnogo senzacije. Od prvog dana sve je pod lupom javnosti, svaki detalj dostupan svima, pa čak i samom ubici koji se možda skriva negde tu oko nas. Svakako smatram da je ova istraga na samom kraju i da naša policija neminovno ide ka hapšenju. Možda stvarno čekaju da to bude i 2. april, da sve to simbolično okončaju posle tačno godinu dana - kaže Radovanović, ali ostavlja mogućnost da i sam zločinac popusti u danima kada se bude obeležavala godišnjica zločina:- Znate, tada će se o tom u ubistvu pisati u medijima, porodica će ići na groblje, cela priča će opet biti u žiži javnosti i nije isključeno da ubica baš tada uradi nešto što će ga definitivno raskrinkati, što će biti krunski dokaz za njegovo hapšenje.

Kriminolog Zlatko Nikolić kaže da je odavno jasno da je hapšenje ubice Jelene Marjanović "tehnička stvar", jer policija već zna ime ubice. Samo je pitanje dana kada će ga i formalno uhapsiti.

- Imam neki osećaj da će se policija uskoro oglasiti i objaviti da je rešila ovaj slučaj. Da li će pre ili baš na dan godišnjice ubistva ili neposredno pre toga, to su već spekulacije -prognozira Nikolić.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u