Društvo

JELENINA MAJKA KRITIČNO Zet Zoran: Zabrinut sam za Zoricu, ovo su preteški trenuci!

Objavljeno: 27.09.2016 | 00:14Izvor: Kurir

Dok se Zorica Krsmanović bori s opakom bolešću, snagu joj daju zet, unuka i sestre koji su je juče obradovali

BEOGRAD - Zoran Marjanović je juče oko 15 sati posetio Zoricu Krsmanović, teško bolesnu majku svoje ubijene supruge Jelene. Zoran je na Banjicu stigao s kesama punim voća i hrane, za taštu koja se bori sa opakom bolešću.

Majka pokojne pevačice Jelene Marjanović je zbog veoma teškog zdravstvenog stanja prebačena na Vojnomedicinsku akademiju, gde o njoj brinu naši najbolji lekari. Sa Zoranom su došli kumovi koji su venčali njega i Jelenu, a i krstili ćerkicu Janu.
- Ovo su preteški trenuci, zabrinut sam za Zoricu, ona mi je kao majka, mnogo je volim i poštujem. Nemam snage da je gledam u bolničkoj postelji. Kako Jani da kažem da baki nije dobro, kako posle svega što je preživela - rekao nam je Zoran.

Inače, Zorica Krsmanović sobu na VMA deli sa još dve pacijentkinje.

Nasmejao je zet

- Susret je zaista bio dirljiv, srce da ti prepukne. Zorica se rasplakala kad je videla Zorana. Potresao se kad je video u kakvom je stanju Zorica.

Kako saznajemo, Zoranu ovo nije prva poseta jer je i pre nekoliko dana obišao pevačicinu majku.
- Zoran posećuje taštu, brine se za nju. Ona je baka njegove ćerkice i otkako je Jelena ubijena posvetila se maloj Jani, čuvala ju je svakodnevno i igrala se s njom. Mala Jana je Zorici sve na svetu i samo joj je ona ostala - kaže naš izvor blizak porodicama Krsmanović i Marjanović.

Međutim, iako je Zorica u veoma teškom stanju, Zoran ne odlazi svakodnevno.
- Svi su se pitali zašto ne ide, ali je istina da je on zabrinut za Janinu bezbednost. Zbog svega što se izdešavalo i priča da je ubica neko blizak porodici Marjanović ćerkicu ne želi da ostavlja samu. Nema poverenja ni u koga, a ne želi da se odvaja od mezimice.

Dok je sada bio sa taštom, Jana je spavala u automobilu na parkingu, a čuvao ju je deda Vladimir Marjanović - kaže naš sagovornik.

Čekao u kolima... Vladimir Marjanović čuvao unuku Janu, koja je spavalaČekao u kolima... Vladimir Marjanović čuvao unuku Janu, koja je spavala

Zoran se u potpunosti posvetio maloj Jani i ispunjava joj svaku želju.
- Ona je devojčica, treba joj mnogo stvari, a Zoran se trudi da joj ispuni svaki prohtev. Jana je veoma dobro dete, mila je i umiljata. Pati za mamom i često pita gde je i kada će doći. Ljubi njene slike i priča kako bi volela da kad poraste ima tako lepu kosu kao mama. Svima se srce steže kada čuju reči malene - dodao je naš izvor.

Zoranov dnevnik
JECA JE NA BOLJEM MESTU

Televizija Hepi juče je na svom sajtu počela da objavljuje dnevnik Zorana Marjanovića.
- Kad je Jeca napustila ovaj svet, znao sam da je otišla na bolje mesto. U carstvo nebesko. Tamo, gde nas sve koji verujemo čeka bolji život. Jer biološki otac može biti bilo ko, a samo je jedan Otac. Tvorac. Pošto je Jeca otišla, usledila su neverovatna iskušenja. Kao da tuga zbog izgubljene ljubavi nije dovoljna, na moju otkinutu desnu ruku gotovo svi, mahom oni koji me ne poznaju, bacali su po grumen soli. Od ljudi kod kojih su svi rado dolazili postali smo sektaši, ubice, zločinci, monstrumi. Dok smo pokušavali da tiho žalimo za Jecom, razapeti između bolesti njene majke i nevinog pogleda petogodišnje Jane, odgovarali smo na svaki poziv policije, novinara, pa i radoznalih komšija - samo su neke od dirljivih reči koje je Marjanović napisao u svom prvom pismu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u