Društvo

JELENIN UBICA ĆE SE UZVUĆI?! Istraga u ćorsokaku, pali dokazi, ništa od hapšenja!

Objavljeno: 29.04.2016 | 20:23Izvor: medio.rs

Policiji pali svi dokazi koji bi mogli da dovedu do hapšenja ubice pevačice Jelene Marjanović... Istraga se vraća na početak, osim sumnje u Marjanoviće, policija nema nijedan trag

Ubica "zvezde Granda" Jelene Marjanović mogao bi da se izvuče jer policija ni posle 27 dana nema nijedan dokaz koji bi doveo do njegovog hapšenja, saznaje Informer!

Istraga zločina koji skoro već mesec dana drži celu Srbiju na nogama zapala je u teški ćorsokak, pošto inspektori koji rade na ovom slučaju, osim određenih sumnji u pojedine članove porodice Marjanović, nemaju više nijedan trag!

Postoji nada da ubica neće izdržati pritisak, da će napraviti pogrešan korak i praktično servirati dokaz
Izvor Informera iz istrage

Kako saznajemo, policija je nedavno ostala bez krunskog dokaza, koji je trebalo da do detalja istera na čistinu šta se stvarno dešavalo kobnog 2. aprila na "nasipu smrti" u Borči, kada je Jelena ubijena. Taj dokaz praktično bi pobio alibi članova porodice Marjanović, pre svih Jeleninog supruga Zorana, o tome gde su se tačno nalazili u vreme zločina.

Međutim, policija u ovom trenutku nije u prilici da obezbedi taj dokaz.

Sve pretražili

Prema rečima našeg sagovornika iz istrage, ceo slučaj je vraćen na početak i postoji bojazan da uopšte ne bude rešen.

Inspektori koji rade na ovom slučaju pretražili su nebo i zemlju kako bi došli do materijalnih dokaza o tome ko je ubio Jelenu Marjanović. Dugo su imali samo sumnje, uz činjenicu da su članovi porodice Marjanović pali na poligrafu, sve dok u jednom trenutku nisu došli i do konkretnog traga, koji bi praktično bio krunski dokaz u rešenju ovog komplikovanog slučaja. Naime, radi se o svedočenju koje bi do detalja rekonstruisalo šta se dešavalo na nasipu kod Borče u vreme kada je Jelena ubijena. To svedočenje praktično bi pobilo alibi Zorana Marjanovića, koji je tvrdio da se u vreme ubistva igrao sa ćerkom više od hiljadu metara dalje od mesta zločina. Inspektori su bili toliko sigurni da imaju ubicu u šaci, da su već počeli mirno da čekaju njegovo hapšenje. Međutim, došlo je do neočekivanog preokreta, dokazi su pali u vodu i policija trenutno praktično nema ništa - kaže izvor Informera iz ove epske istrage.

Na pitanje da li to znači da ubica Jelene Marjanović nikada neće biti otkriven, naš sagovornik odgovara:

Ta mogućnost, nažalost, postoji, jer ako nemate dokaze, ne možete nikoga da okrivite. Postoje određene sumnje, usmerene pre svega na članove porodice Marjanović, ali to su samo sumnje. Ne postoji konkretan materijalni trag koji bi nekoga iz te porodice povezao sa zločinom, još manje postoji dokaz da je neko od njih lično ubio Jelenu. Sa druge strane, nema indicija ni da je to uradio neko sa strane, otpala je mogućnost da je ubica manijak, ljubavnik ili neko treći. Drugim rečima, istraga je bukvalno u ćorsokaku. Ipak, iskustvo u ovako komplikovanim istragama govori da se dokaz ponekad pojavi kada se najmanje nadate i kada inspektori već dignu ruke od ovog slučaja - objašnjava naš sagovornik.

Istraga ne jenjava

Činjenica da je istraga vraćena na početak ne znači da će biti smanjen njen intenzitet. 

Postoji nada da ubica neće izdržati pritisak, da će napraviti pogrešan korak i praktično nam servirati dokaz. Do tada, policija će angažovati sve raspoložive snage da i dalje traga za ubicom. Više od 200 ljudi još pretražuje teren, ispituje svedoke i nanovo analizira sve prikupljene podatke u ovom slučaju, od obdukcije Jeleninog tela, preko DNK analiza, do rezultata rekonstrukcije na samom mestu zločina. U svakom slučaju, nećemo odustati i nećemo se smiriti dok ne pronađemo Jeleninog ubicu - dodaje izvor Informera.

Informer.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u