Društvo

JELENA UBIJENA U ŠUMI, PA BAČENA U KANAL: Da li je policija sve bliže pevačicinom ubici?

Objavljeno: 27.06.2016 | 11:22Izvor: Telegraf.rs

Postoje određeni tragovi koji ukazuju da se Jelena sa ubicom kojeg je poznavala odvezla kroz naselje Crvenku prema obilaznici, te da su zatim skrenuli ponovo ka kanalu u šumi, prešli mostić i tu se zaustavili, jer ima dosta skrovitih mesta

Pevačica Jelena Marjanović (33) iz Borče ubijena je u šumi, zverski s leđa, a ne na mestu na kojem je njeno telo pronađeno u Crvenki, u kanalu.

Kako taj izvor navodi, postoje određeni tragovi koji ukazuju da se Jelena sa ubicom kojeg je poznavala odvezla kroz naselje Crvenku prema obilaznici, te da su zatim skrenuli ponovo ka kanalu u šumi, prešli mostić i tu se zaustavili, jer ima dosta skrovitih mesta.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

- Postoje indicije da su se na jednom od tih mesta Jelena i njen ubica posvađali, što govori da je dobro poznavala svog ubicu. Nakon svađe, prema izveštaju obdukcije, utvrđeno je da je prvi udarac, a potom i više njih, Jeleni zadato u potiljak glave, što znači da je bila leđima okrenuta ubici i da nije očekivala napad. Njeno zapomaganje i nije mogao niko da čuje, jer se sve desilo na pustom mestu, a okolo su samo šuma, nasip i voda sa druge strane – kaže izvor.

On dodaje da se sumnja da je ubica Jelenino telo najpre bacio u kanal gde je ubijena.

- Ne isključuje se mogućnost da je ubica čekao pogodan trenutak da se vrati po njeno telo sa pomagačem, a zatim sporednim, zemljanim putem, došao do mesta gde ju je izbacio. I na tom mestu je mrtvoj Jeleni zadao više udaraca, usled čega joj je otpao pramen kose. Sumnja se da je potom bacio telefon i patiku, kako bi prikazao kao da se tu dogodio zločin – naveo je sagovornik našeg lista.

Pevačica je pronađena mrtva 2. aprila u Crvenki, a njen ubica još uvek nije pronađen.

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u