Društvo

JELENA JE PRED SMRT POSLALA PISMO NEPOZNATOJ OSOBI: Policija istražuje MISTERIJU BELE KOVERTE

Objavljeno: 27.05.2016 | 09:55Izvor: Telegraf.rs

Kako kaže izvor iz istrage, informaciju da je Jelena Marjanović pred ubistvo slala pismo rekao je svedok koji se sam javio i došao u policiju kako bi svedočio

Dan pre no što je brutalno ubijena, pevačica Jelena Marjanović je viđena u pošti u Borči kako šalje pismo koje se nalazilo u beloj koverti.

- Kako nam je ispričao ovaj svedok, Jelenu je video u pošti u naselju Borča. Uveravao nas je da je dobro zapamtio njeno lice jer je primetio da je ona bila poprilično uznemirena, kao da nešto radi u tajnosti. Držala je u ruci pismo u beloj koverti, predala ga i brzo napustila poštu. Sve se to, prema njegovim rečima, dešavalo u petak 1. aprila u ranim popodnevnim satima. Bio je šokiran kada je samo dan kasnije u medijima video da je ta žena nastal, da bi nedugo zatim bilo objavljeno i da je ubijena. Ispostavilo se da se radi o Jeleni Marjanović – ispričao je izvor iz istrage koja traje već 56 dana.

Foto-montaža: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Foto-montaža: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Inspektori koji rade na ovom slučaju, već dva meseca danonoćno pokušavaju da otkriju kome je Jelena poslala pismo i šta piše u njemu.

- Sasvim je moguće da se u sadržaju tog pisma krije istina o Jeleninom ubistvu. Ako je ona dobijala pretnje ili predosećala da joj neko radi o glavi, nije isključeno da je tim pismom želela o tome da obavesti nekoj njoj blisku osobu. Sada pokušavamo da otkrijemo gde je to pismo završilo i da li uopšste ima veze sa ubistvom – kaže izvor.

Istraga je sada ponovo praktično na početku, a policajcima je sve jasnije da ovo nije obično ubistvo.

Printskrin: Youtube/Jeca VIPPER

Printskrin: Youtube/Jeca VIPPER

– Analizirajući sve podatke do kojih smo došli za ovih 56 dana, utvrdili smo da je zločin pripreman barem šest meseci. Osim toga, vuereni smo da je ubistvo imalo neke odlike rituala i da se iza njega krije nešto veoma misteriozno, sa čime se možda do sada nismo susretali. Svaki trag može da bude ključni dokaz i zato nam je veoma bitno da otkrijemo šta piše u tom pismu što je Jelena poslala pred smrt – objasnio je sagovornik ovog lista.

Inače, u glavnoj pošti nadomak pjiace u Borči, zapsolenine mogu da se sete dana Jeleninog dolaska. Prema njihovim rečima, ona im nije bila toliko poznata da bi joj zapamtili lik.

- Nama dnevno uđe po stotinu ljudi, zamislite kada bismo svakog zapazili i upamtili. Iskreno da vam kažem, za ovu pevačicu smo čuli i videli tek u medijima kada je ubijena. Dakle, moguće je da je dolazila baš u danima pre ubistva i da je slala poštu - rekla je jedna od radnica na šalteru za prijem i isporuku pošiljki.

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u