Društvo

JECU SAM MNOGO VOLEO, NISAM JE JA UBIO: Sin Zorana Marjanovića progovorio o optužbama u medijima da je on ubica!

Objavljeno: 26.05.2016 | 10:18Izvor: Telegraf.rs

Uz pristanak svog oca Zorana Marjanovića, maloletni U. M. (17) je pričao o životu pored Jelene, da mu je bila kao druga majka, optužbama u medijima, ali i o tome koliko mu se svet preokrenuo nakon tragedije koja ih je zadesila

Sin Zorana Marjanovića, U. M. (17) i pastorak ubijene Jelene Marjanović, kaže da je svoju maćehumnogo voleo i da samo bolesni umovi mogu da pomisle da ju je on ubio. Priznaje da je imao poseban odnos sa pevačicom, ali da to ne znači da je bio i zaljubljen u nju.

U. M. je uz pristanak oca Zorana pričao za Informer o razvodu svojih roditelja, majci Sanji i sestri Jani, životu sa Jelenom i koliko mu je tragedija promenila život.

Jelenina smrt ga je mnogo potresla i plakao je zbog tvrdnji u medijima da je on umešan u ubistvo. Jelena mu je bila kao druga majka koja ga je odgajila i uvek podržavala.

Printskrin: Youtube/Jeca VIPPER

Printskrin: Youtube/Jeca VIPPER

– Tata i mama su se sporazumno razveli kada sam ja bio mali. Nije mi to bilo strašno jer se oni stvarno super slažu i imam sjajan odnos sa oba roditelja. Nisu se svađali i uvek su se trudili da budu uz mene i ostvare mi sve želje. Radnim danima sam bio kod mame, a za vikende sam odlazio kod tate u Borču. Čak i kad se on oženio sa Jelenom, želeo sam tamo da idem, jer sam je brzo prihvatio i zavoleo – kaže Zoranov sin, pa nastavlja:

– Zato sam posle završene osnovne škole odlučio da pređem da živim kod njih u Borči. Tada se i Jana rodila i imao sam društvo. Ovde je super, svi se slažemo, ima nas mnogo i nikada nije dosadno. Moja mama Sanja je to prihvatila i pustila me bez reči. Već tri godine sam u Borči, a vikendom idem kod majke na Novi Beograd.

Jelenu nikada nije gledao kao maćehu ili kao ženu koja je njegovog oca razvela od majke.

– Tata i mama su se mnogo pre Jelene razišli i ona zaista nije kriva. Ponašala se prema meni kao prema svom sinu. Nikada me nije razdvajala od Jane, čak je mene i više štitila. Spremala mi je omiljena jela, pomagala oko škole, domaćeg, peglala mi uniformu za praksu, kupovala… Koliko puta me je spasila od grdnje ili kazne, jer je tata bio mnogo stroži. S njom sam delio sve tajne, poveravao joj svoje probleme, simpatije i uvek je imala vremena za mene. Stvarno je bila posebna.

S obzirom da je Zoran radio do dugo u noć u studiju, Jelena je umela da se probudi i da proveri gde je U. M., da mu kaže da legne rano ako mora rano da ustane.

Foto: Telegraf, Youtube/Happy Tv

Foto: Telegraf, Youtube/Happy Tv

- Ona je rodila moju sestru Janu koju volim najviše na svetu – kaže U. M. i dodaje da oni koji ne znaju, nikada ne bi mogli ni da pomisle da je Jelena ustvari bila njegova maćeha.

– Otkako su je ubili, meni se čini kao da sanjam. Ne mogu da verujem da je više nema, da se nikada neće naglas nasmejati, sedeti sa mnom u sobi i pričati. Ali najstrašnije mi što se ovako igraju sa mojim tatom i ostalim Marjanovićima. Mi svi mnogo patimo i mogu da zamislim kako je tati, dedi, baki…

Kaže da mu je najgore bilo na samom početku, kada su njegovog oca zadržali u pritvoru i kada su mediji pisali da je njegova porodica umešana u zločin. Plašio se reakcije okoline, ali su na sreću njegovi drugari bili na njegovoj strani i do sada nije imao nikakvih problema, ne obraćaju pažnju na naslove u novinama i pružaju mu podršku. Ali, naravno, i pored svega, maloletni U. M. kaže da jedva čeka da se sva ova gungula završi.

Kada je video u novinama optužbe da je on ubio Jelenu, nije mogao sebi da dođe.

– Prvo sam jedva uspeo da se izborim sa naslovima u kojima se stalno okrivljuje moja porodica. Bio sam ljut, besan, plakao sam. Ne volim nepravdu i nisam umeo to da shvatim – kaže on ističući da mu je otac objasnio i pomogao mu da shvati kako da se bori sa time, međutim:

Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand

– I taman sam pomislio da nema gore od ovoga, a onda se pojavio naslov da sam ja bio zaljubljen u Jecu i da sam osumnjičen za njeno ubistvo. Sećam se da sam bio u igraonici i da me je tata pozvao. Pročitao mi je šta piše i samo rekao: “Uki, znaš da oni moraju da pišu, nemoj da se plašiš.”

Kada je video da su i njegovi drugari počeli da se smeju na te navode, U. M. je shvatio da nema potrebe da se brine ni oko čega.

– Jelena mi je bila druga majka i samo bolesnik može da pomisli da sam bio zaljubljen u nju, a još gore da sam je ubio. Zato sam i podržao moju mamu da tuži sve koji su to objavili.

Inače, U. M. je rekao kako njegova porodica pokušava da ga poštedi priča iz istrage o Jeleninom ubistvu, ali da ipak ne može da prestane da razmišlja o tome da je neko imao bilo kakav motiv da je ubije.

- Tata izbegava da sa mnom priča na tu temu, trudi se da me poštedi tuge, stresa i pitanja bez odgovora. Za njega sam dete i kada smo Jana i ja tu, priča se o drugim stvarima. Meni je lakše da ćutim i da ih ne pitam mnogo jer vidim da im je teško. Znam samo da je ona bila najdivnija žena na svetu. Ne znam ko je imao motiv da je ubije. Ko god da je to uradio, nadam se da će uskoro platiti za svoje delo – poručio je U. M. na kraju.

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u