Društvo

JAUCI ČOVEKA KOJI JE PRONAŠAO MRTVU BEBU: Takav šok nikad nisam doživeo, krv je bila i ispred WC-a!

Objavljeno: 21.12.2014 | 09:49Izvor: Telegraf.rs

- Bio sam duboko dirnut i potresen što nisam mogao da pomognem tom detencetu - rekao je Željko Simićević iz Preljine kod Čačka koji je u poljskom toaletu u dvorištu pronašao mrtvo novorođenče.

Željko Simićević iz Preljine kod Čačka u poljskom toaletu u dvorištu svoje kuće pronašao je mrtvo žensko novorođenče. Bebu je oko 13 sati pronašao domaćin kuće kada je krenuo u toalet. Kada je ušao, na daskama koje pokrivaju otvor od WC-a video je novorođenče umotano u ćebe, koje u tom trenutku nije davalo znake života.

- Spazio sam tragove krvi ispred klozeta, a kada sam ušao zamalo se nisam srušio jer sam video mrtvu bebu. Veći šok u životu nisam doživeo. Bio sam duboku dirnut i potresen što nisam mogao da pomognem tom detencetu. Nikad se nisam ženio, nemam svoju decu, pa me je ovaj tragični događaj još više pogodio – rekao je uznemireni Željko za Alo.

Obdukcija će pokazati uzrok smrti, ali predpostavlja se da se beba ugušila.

- Očigledno je da se radi o tek rođenoj bebi, koju je majka bacila nakon porođaja. Deta je najverovatnije bilo živo, a nije mu bila presečena ni pupčana vrpca – rekao je izvor iz istrage.

Policija traga za majkom, a uviđaj je obavio zamenik Višeg javnog tužioca u Čačku.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u