Društvo

Jaka poruka vojnog invalida za Srbe, Muslimane i Hrvate: Drugove ispratih mrtve, njihove humke još tople, a sad hoće vaše (FOTO)

Objavljeno: 22.01.2017 | 16:59Izvor: Telegraf.rs

- Draga moja deco, meni su uzeli sve, mladost, život, ali ljubav prema ljudima svih vera nikada nisu. Ne damo vas deco, ne dajte se nikad

Uzavrela krv u regionu naterala je jednog bivšeg vojnika da na svom Fejsbuk profilu napiše emotivan status upućen svima: Srbima, Hrvatima, muslimanima i pravoslavcima, svima onima koje je lako zavesti i navesti na rat.

– Ja sam bio vaših godina, nepunih 18, uvališe mi pušku da se branim, ne znam od koga. Gledam TV,kažu komšije će me napasti, njima kažu da ću ja njih, ali nisam hteo. Željan ljubavi, devojaka, života, oteraše me u rov, kišu, sneg, sunce, da branim kao istoriju – ovako nesrećan čovek započinje svoj status.

- Deco moja, dobio sam bolest, ranjavan i izmučen, da se političari mogu bogatiti na mojoj borbi.Obećali su mi sve, posao koji nikada nisam dobio. Posle rata zaborave te, pljunu te jer si niko, bogate se, pljačkaju, a sada hoće vašu krv. Nadam se da vaši roditelji razmišljaju kao ja jer smo tada jači.

– Još vi ne dajte da vas zalude i to je ok. Udružite se sa mnom protiv rata, protiv bande željne vaših mladih života i krvi. Mnoge drugove ispratih mrtve, njihove humke još tople, a hoće vaše.

– Draga moja deco, meni su uzeli sve, mladost, život, ali ljubav prema ljudima svih vera nikada nisu.Ne damo vas deco, ne dajte se nikad – poručuje na kraju.

Printskrin: Facebook

Printskrin: Facebook

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u