Društvo

IZBODENI JOVAN IZGUBIO LITRU I PO KRVI: Stravični detalji KRVAVE ekskurzije NA KRUZERU!

Objavljeno: 28.05.2016 | 12:28Izvor: Telegraf.rs

- Od momenta kad je ranjen do dolaska u bolnicu prošlo je više od 20 sati, izgubio je litru i po krvi! Još najmanje sedam dana neće moći da se transportuje na dalji oporavak u Srbiju - rekao je otac Dragan

Jovan Spasić (23), student Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu, izboden je četiri puta tokom ekskurzije na kruzeru koji je plovio iz Barselone ka Rimu. Ovaj incident se dogodio u noći između ponedeljka i utorka, a kako je utvrđeno, izbo ga je Aleksandar Stojanović (28) iz Kruševca.

– Moj Jovan je dobio četiri ubodne rane nožem u stomak, povređena mu je jetra i zbog velikog gubitka krvi i teške povrede je hitno operisan. Od momenta kad je ranjen do dolaska u bolnicu prošlo je više od 20 sati, izgubio je litru i po krvi! Još najmanje sedam dana neće moći da se transportuje na dalji oporavak u Srbiju – rekao je Dragan.

Kako se navodi, incident se dogodio u ranim jutarnjim časovima u utorak na kruzeru koji je putovao od Barselone do Rima.

Foto: Facebook/Jovan Spasic Spale

Foto: Facebook/Jovan Spasic Spale

– Kako mi je sin ispričao, izbila je tuča u kojoj on nije učestvovao. Kada je pokušao da smiri momka koji je u ruci imao nož, ovaj ga je zagrlio, a zatim ga više puta ubo u stomak. Da zlo bude veće, na brodu je nestručno zbrinut jer mu je tešku ranu lekar samo prišio. Kada je stigao do luke u Italiji, autobusom, bez pratnje Hitne pomoći, prevezen je do bolnice u jako teškom stanju. Na njega je nasrnuo momak koji na ovo putovanje nije išao kao apsolvent, već je pravio društvo svojoj devojci – ispričao je otac.

Foto: Facebook/Jovan Spasic Spale

Foto: Facebook/Jovan Spasic Spale

Apsolventsku ekskurziju organizovala je turistička agencija “Rapsodi travel”. Srđan Stojanović iz te agencije za “Blic” je potvrdio Draganovu priču.

On kaže da je ceo slučaj prijavljen brodskoj kompaniji, a da se mladić koji je kolegu napao nožem nalazi na kruzeru. Na apsolventskoj ekskurziji bilo je 1.500 studenata iz cele Srbije.

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u