Društvo

Ispovest majke fudbalera Dragana koji se obesio o kvaku: Sina sam sahranila u belom sanduku, njegovi mučitelji su mi pretili

Objavljeno: 21.05.2017 | 10:54Izvor: Telegraf.rs

Dragana Jovićević, majka nesrećnog mladića rekla je da smatra da se njen sin ubio zbog nasilja koje je trpeo

Fudbaler Dragan Milošević obesio se u ponedeljak u svom stanu na Novom Beogradu. Pronašao ga je mlađi brat obešenog o kvaku.Savo Pavlović i Predrag Milošević, četiri godine nakon prebijanja ovog mladića se nalaze na slobodi.

Optužnica protiv njih podignuta je u julu 2016. godine iako se incident u kraljevačkom lokalu dogodio u novembru 2013. godine.

Dragana Jovićević, majka nesrećnog mladića rekla je za beogradske medije da smatra da se njen sin ubio zbog nasilja koje je trpeo.

– Moje dete je žrtva nasilja i oduzeo je sebi život zbog toga. Tri godine je ćutao, nije želeo da govori o onome što se dogodilo, lečio se kod psihijatra. Tamo su mu rekli da su njegovi problemi posledica stresa. Čak je i školu i fubdal napustio. Na sudu je pre nekoliko meseci izjavio da su mu uništili život. Tražila sam pomoć od svih institucija – rekla je ona.

Foto: pixabay.com

Foto: pixabay.com

Ona dodaje da je na poslednjem ročištu koje se održalo 5. aprila, a novo je bilo zakazano za 23 maj doživela neprijatnost od strane Pavlovića i Miloševića:

- Čekala sam ispred sudnice, a oni su izašli i počeli da mi prete. O tome sam odmah obavestila sudiju, koja mi je rekla da pozovem policiju, što sma i uradila, ali oni su već bili izašli  i službenici ih nisu našli. Mog sina sam sahranila u belom sanduku sa belim krstom – kaže Dragana koja dodaje da je problem nastao što se njen sin pridružio krivičnom gonjenju.

Njen sin se nakon tuče lečio u psihijatrijskoj ustanovi “Laza Lazarević” gde je ustanovljeno da je bio u teškoj psihozi.

Milošević je izvršio samoubistvo u porodičnoj kući u kojoj je živeo sa majkom i dva brata.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u