Društvo

Ispovest Alberta Nađa: Žena me je varala sa kolegom iz Partizana!

Objavljeno: 25.09.2016 | 21:49Izvor: Telegraf.rs

Bivši fudbaler Partizana uživo pričao o optužbama da je nasilinik i da je tukao ženu

Bivši fudbaler i funkcioner Partizana Albert Nađ gostovao je uživo u studiju TV Pink gde je odgovarao na optužbe svoje supruge da je nasilnik i da je tukao ženu.Ona ga je optužila da je iz ljubomore udarao šamare na medenom mesecu kada su se venčali.

–  Odlučio sam se zbog dece da izađem u javnost. Ovom prilikom im se izvinjavam što sam morao da iznesem u javnost prljav veš.

– Ovo što se dešava u proteklih 15 dana je otišlo predaleko. Ispada da sam najgora osoba u Srbiji, nasilnik.

– Niti sam silovatelj niti sam nasilnik i ove optužbe su besmislene. Mi smo 15 godina posle toga živeli zajedno, rodila je troje dece. Dva sina, zbog kojih je dobila na poklon stan – rekao je Nađ i dodao:

– Isto tako je optužila mog ujaka da je napadao, zbog čega sam ja prekinu svaki kontakt s njim. Kada je umro došla je na sahranu i ljubila ga u kovčegu.

Foto: Marko Todorović, TV Prva

Foto: Marko Todorović, TV Prva

– Ona je veliki manipulator. Neverovatno. Pokazaću vam poruke, a ova je poruka pre godinu dana. Moj sin je imao 19 godina i doveo je devojku kući, a on je ušao u sukob sa majkom jer joj to nije odgovaralo. On je pobegao od kuće, zvao je mene iako nismo bili u kontaktu, da mu pomogne. Nisam mogao mnogo jer nisam finansijski bio toliko jak kao nekada.

Nađ se razveo 2013. godine i trebalo je da plaća alimentaciju, ali nije dva meseca. Na pitanje da li je išao u policiju zbog prijave zbog napada ili nešto drugo, Nađ je rekao:

– Ja sam bio u policiji da dam izjavu, ali zbog alimentacije. Krivičn prijava zboh koje sam se javio opšrinskom sudu je zbog alimentacije – rekao je Nađ.

– Moja greška je  što sam novac davao na ruke. Dolazili su mi u stan i popisivali stvari kada nisam platio alimenatciju. Otac moje supruge je platio 28 000 dinara da ne bi odneli stvari.

Foto: sr.partizan.rs

Foto: sr.partizan.rs

Na pitanje koliko je zarađivao novca kada je imalo toliku alimentaciju, Nađ je rekao:

- Bio sam sportski direktor Partizana i plata mi je bila 5.000 evra. Od 2010. do 2014. sam to radi. Ja sasm odredio da ću plaćati deci 2000 evra.

– Normalno je da žena zna koliko zarađuje muž. Ona sada zna da sam ja na birou za zapošljavanje. Ja imam na to pravo i iskoristio sam to. Povredio sam se te godine igrajući tenis i nisam imao socijalno osiguranje pa sam otišao na biro da bih mogao da se operišem – rekao je Nađ.

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

On je istakao da je advokat koji je zastupao njega pretio njegovoj sadašnjoj supruzi.

– Shvatili smo da nas ne brani kako treba i hteli smo da promenimo

- 2010. godine kada sam saznao da je supruga imala intimne odnose sa klupskim kolegom otišao sam. Razgovarao sam s njom i rekao sam da stan koji sam koj kupio, kao poklon, da može da uživa sa decom.

– Ja sam otišao od kuće, a razveli smo se 2013. iako ja ne živim s njom od 2010. godine.

– Ostavio sam joj stan i otišao. A onda me je gnjavila da joj pomognem oko kafića.

Na pitanje kakav je bio dogovor posle razvoda, rekao je:

– Kada smo se sporazumno razvodili, osnovni cilj je bio da mogu da viđam decu. Dogovor je bio da mogu da ih viđam kad poželim. Bavim se takvim poslom da sam imao putovanja. Nije mi bilo dozvoljeno da viđam decu.

Koliko dugo niste videli decu.

– Meni se 2015. godine rodila ćerka sa sadašnjom suprugom. Ali,  pre toga sam vozio decu u školu i nazad kući. Kada mi se rodila ćerka, tada je prestao svaki kontakt sa decom. Nisam im više bio potreban jer nisam mogao da ih uslužuje,m

Nađ je pričao i da je morao da prijavi sina.

– Zvali su me jednog dana i rekli da nemaju šta da jedu. Da su gladni. Najstarijeg sina sam prijavio jer mi je rekao da će mi jebati “Majku cigansku” Rekao sam mu iskreno. “Tata nije više ono što je bio nema više te finansijske moći, dođi da se dogovorimo šta da radimo” rekao je Nađ i u dahu nastavio:

– Meni je majka umrla pre godinu dana, nisu im dali da dođu na sahranu. Neverovatno je da jedna strana može sve, a druga ništa. Deca idu kod njenih roditelja, a kod mojih i kod mene nikada – kaže Nađ.

Zanimljiv razgovor je imao sa svojim srednjim sinom Nikolom.

– Ja sam se čuo sa mojim sinom Nikoliom kada je čuo da će biti emisija u kojoj će gostovati majka. Pitao me je da li može da ne ide u školu u petak, jer će ga biti sramota. Izvinjavam se Nikoli, jer je to uradio krijući se od majke, jer je mislila da je u školi.

– Ja sam sve ove godine ćutao zbog dece. Šest godina pakla su bila. Živeo sam kao podstanar jer nisam imao novca, a žena nije dala da dolaze jer navodno tu dolaze žene su,njivog morala.

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u