Društvo

IPAK NAS VOLE: CNN traži fotografije naše zemlje, najbolje će objaviti!

Objavljeno: 22.11.2014 | 11:15Izvor: Telegraf.rs

Posle godina koje su obeležili nemiri i napetost nakon raspada Jugoslavije, ta zemlja se nametnula kao mesto glavnog čvorišta tog dela Evrope - piše u CNN-ovom tekstu u kome je Srbija prikazana u vedrom svetlu

Američka televizija “CNN” objavila je na svom sajtu pod rubrikom “CNN Report”, tekst pod naslovom “Navedite svoje omiljene stvari vezane za Srbiju”.

U tekstu se od građana traži da “pošalju svoje fotografije te evropske države, od kojih će najlepše biti objavljene na CNN-u”.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- Smeštena na raskršću Istoka i Zapada, Srbija je bila svedok burne istorije koja se odvijala u njenim drevnim gradovima, planinama i ravnicama. Posle godina koje su obeležili nemiri i napetost nakon raspada Jugoslavije, ta zemlja se nametnula kao mesto glavnog čvorišta tog dela Evrope. Takođe, predstavlja veoma atraktivnu turističku destinaciju – kaže se u tekstu jednog od producenata CNN-a Rejčel Rodriges koja je prikazala Srbiju u vedrom svetlu.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

“CNN” je pozvao čitaoce da pošalju fotografije svojih omiljenih stvari vezanih za Srbiju, neku istorijsku građevinu, specijalitet fascinantne srpske kuhinje ili neki krajolik.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u