Društvo

I danas pljuskovi, moguće nepogode sa gradom

Objavljeno: 29.07.2014 | 10:15Izvor: Telegraf.rs

Danas do kraja dana i u sredu 30. jula uveče i tokom noći između srede i četvrtka u Srbiji se očekuju lokalno pojave vremenskih nepogoda praćenih obilnijim padavinama, pojavom grada i pojačanim vetrom, upozorava se u saopštenju RHMZ-a

U Srbiji će danas biti oblačno, toplo i sparno, a lokalno su moguće vremenske nepogode sa obilnim padavinama i gradom, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Vetar će biti slab i umeren južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od 16 do 20, a najviša dnevna od 26 do 30 stepeni.

I u Beogradu će biti promenljivo oblačno, toplo i sparno vreme, na širem području grada, uz mogućnost pojave kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar će biti slab i umeren jugoistočni. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće oko 20, a najviša dnevna oko 29 stepeni.

Danas do kraja dana i u sredu 30. jula uveče i tokom noći između srede i četvrtka u Srbiji se očekuju lokalno pojave vremenskih nepogoda praćenih obilnijim padavinama, pojavom grada i pojačanim vetrom, upozorava se u saopštenju.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 4. avgusta, u sredu biti promenljivo oblačno, veći deo dana suvo sa pojačanim jugoistočnim vetrom, a uveče i tokom noći očekuju se lokalni pljuskovi i grmljavine najpre na severu i zapadu. U četvrtak i petak biće oblačno, malo svežije vreme sa kišom, pljuskovima sa grmljavinama i lokalnom pojavom vremenskih nepogoda praćenih obilnijim padavinama, pojavom grada i pojačanim vetrom.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u