Društvo

HTELI DA ZAKOLJU TAKSISTU: Razbojnici mu stavili nož pod grlo i oteli mu 14.000 dinara!

Objavljeno: 25.12.2014 | 10:04Izvor: Telegraf.rs

Tri mladića su ušli u taksi vozilo i kad su stigli na odredište umesto da plate vožnju, isterali su vozača napolje i uz pretnju nožem oteli mu novac koji je odvojio kako bi platio porez, ali i mobilni telefon.

Od taksi stanice u naselju Braće Jerković mnogi taksisti su počeli da zaziru u poslednjih nekoliko dana, jer su njihove kolege tri noći zaredom bili žrtve nepoznatih pljačkaša. Jednom od njih su tri nepoznate osobe uz pretnju nožem otele 14.000 dinara i mobilni telefon.

Prišli su mu u Bulevaru oslobođenja, na taksi stajalištu i pitali da li je slobodan za vožnju – rekao je G. R, kolega napadnutog taksiste za Večernje novosti i dodao:

- Izgledali su normalno i pristojno, pa je prihvatio posao i odvezao ih u Meštrovićevu ulicu.

Kad su stigli na odredište, umesto novčanika, jedan od mladića je izvadio nož i rekao mu da izađe iz vozila, legne na asfalt i stavi ruke na leđa. Pitao ga je gde drži pare, a kad mu je rekao da su mu u džepu, insistirao je da ih sam uzme. Plen je bio bogat, 14.000 dinara koje je odvojio da plati porez.

Ni to mu nije bilo dovoljno, pa mu je stavio nož pod grlo i tražio još – kaže G. R.

Kad se uverio da ni u automobilu ni kod taksiste nema više novca, razbojnik je s još dvojicom momaka uzeo i mobilni telefon i pobegao bez traga.

Iskreno, dok ovi momci ne budu uhapšeni, mnogi taksisti će izbegavati da voze u ovom delu grada – zaključio je G. R.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u