Društvo

HOROR, UJAK TERAO SESTRIČINU (11) DA GA ORALNO ZADOVOLJI: Njena mlađa sestra već bila žrtva zlostavljanja!

Objavljeno: 01.02.2015 | 12:53Izvor: Telegraf.rs

- Dušan je spavao sa sestrom u sobi. Kad smo svi spavali, on je nasrtao na sestričinu. Skidao joj je odeću i slikao je nagu. Dodirivao je po telu i pipao se po polnom organu pred njom. Terao ju je da ga oralno zadovoljava, a najgore od svega je što ju je primorao na seks - kaže žrtvina sestra Senija

Dušan K. (33) iz Žarkova iskoristio je gostoprimljivost svoje sestre i zeta i noću više putaseksualno zlostavljao sestričinu (11). Kada se ona požalila svojoj sestri  u sredu, on je nestao bez traga iz kuće u Kotežu u kojoj živi sestra sa porodicom.

Prema pisanju medija, otac devojčice Safet P. tvrdi da je Dušan devojčicu silovao uz pretnje smrću.

– Dušan je brat moje žene Zlate. Pre nekoliko meseci izašao je iz zatvora, gde je bio šest godina zbog krađa i pokušaja ubistva. Primili smo ga u kuću želeći da mu pomognemo. Spavao je kod nas, hranili smo ga, čak samu našao i posao, a on mi je upropastio ćerku. Bolje što je pobegao, jer da je ostao, ubio bih ga – priča Safet za medije.

Sestra zlostavljane devojčice Senija P. kaže da je bila šokirana kada joj je sestra rekla šta joj je ujak radio.

– Dušan je spavao sa sestrom u sobi. Ujak joj je, i nikom nije ni padalo na pamet da može tako nešto da uradi. Međutim, kad smo svi spavali, on je nasrtao na sestričinu. Skidao joj je odeću i slikao je nagu. Dodirivao je po telu i pipao se po polnom organu pred njom. Terao ju je da ga oralno zadovoljava, a najgore od svega je što ju je primorao na seks, ali nije išao do kraja, jer ju je mnogo bolelo – priča uznemirena Senija.

Napasnik je devočici pretio da nikome ne sme da kaže šta joj radi.

– Govorio joj je da on mora da joj bude prvi muškarac u životu i kako je to sasvim normalno. Čak joj je zapretio da će je ubiti ako samo zucne nekome – kaže Senija.

Dušan K. je pobegao bez traga kada je shvatio da su rođaci saznali šta je radio.

– Bio sam na poslu s Dušanom kada me je žena pozvala i rekla šta je uradio. Nisam mogao da verujem šta čujem. Pozvao ga je moj sin i rekao mu da će ga ubiti. On je brže-bolje otišao s posla, nisam ni primetio kad je nestao. Svakog dana bi popio više od dva litra piva i nešto od žestokih pića, ali ga to ne opravdava. Mesto mu je u zatvoru  – kaže Safet.

Da priča bude još gora, u martu 2013. Safetova mlađa ćerka bila je žrtva seksualnog zlostavljanja.

– Komšija Bajram Jovanović lizalicama i žvakama namamio je našu ćerku, koja je tada imala četri godine, i ljubio je u usta iza prodavnice u našem naselju. Sve su to zabeležile sigurnosne kamere iz prodavnice – kaže Safet i dodaje da je Tada Bajram (56) osuđen na dve godine zatvora zbog dva pokušaja silovanja.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u