Društvo

Horor u hotelu Porto Del Sol u Paraliji!

Objavljeno: 31.07.2014 | 11:57Izvor: Telegraf.rs

Čitatelja Telegrafa poslala nam je svoju priču o tome kakve užase je sve njena porodica doživela na letovanju u Grčkoj, samo zato što je organzovala odmor u sopstvenoj režiji, pa samim tim, nije imala kome da se požali

Želeći da uštede svaki dinar, a da ipak otputuju na more, Beograđanka Lj. N. je nagovor svog supruga potražila preko interneta hotel u Grčkoj koji će predstavljati savršeno mesto gde bi porodica provela godišnji odmor.

Hotel “Porto del Sol” u Paraliji, smešten tik uz samu plažu, učinio mi se kao destinacija iz snova i odmah sam rezervisala smeštaj, direktno komunicirajući s osobljem hotela. Sve je delovalo predivno da bi bilo istinito – počinje svoju priču Lj. N.

Međutim, kada su konačno stigli na more, dočekao ih je scenario iz najgoreg filma strave i užasa!

- Kada su, nakon dugog putovanja od Srbije do Grčke konačno stigli u Paraliju, umesto tople dobrodošlice dočekalo nas je hladno obaveštenje da hotelskih radnika da,uprkos rezervaciji, oni u tom trenutku nemaju više nijednu jedinu slobodnu sobu za nas! – priča ova nasamarena žena.

Tek na uporno insistiranje Lj. N, našli su im smeštaj van hotela “Porto del Sol“, ali kilometrima udaljen od najbliže plaže.

- Posle nekoliko dana su nas ipak prebacili u hotel, ali su nam dali jezivu sobu na tavanu, po kojoj su se noću šetkali pacovi! – otkriva ona.

Međutim, ni tu nije kraj mukama ove porodice. Poslednjeg dana, pokrala ih je čistačica!

- Srećom, pa sam novac novac i nakit držala su u sefu, ali je naprosto neverovatno to što su mi ukrali najličnije stvari poput šminke i veša – rekla je ona.

- Preživela sam horor, a nisam imala kome da se požalim, jer sam zvanično “sama kriva” što sam na odmor išla u sopstvenoj režiji! Nikad više to neću da uradim, a nikome ne preporučujem hotel u Paraliji po imenu “Porto del Sol” – ogorčena je čitateljka.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u