Društvo

HOROR U BEOGRADU: PREBIO majku i oca, SEKIROM razlupao automobile pa nasrnuo na POLICIJU

Objavljeno: 26.02.2017 | 21:23Izvor: Kurir

Mladić N.G. prebio je danas svoje roditelje u porodičnoj kući u naselju Veliko Selo u opštini Palilula, da bi potom uzeo sekiru i razlupao komšijske automobile parkirane u ulici.

Prava drama odigrala se danas oko 16 sati u Velikom Selu na beogradskoj opštini Palilula, kada je N.G. najverovatnije pod uticajem alkohola, prvo ašovom prebio oca i majku, polupao sve po kući, da bi nastavio da pravi lom u ulici u kojoj stanuje.

Foto: Čitalac KuriraFoto: Čitalac Kurira

Prema rečima očevidaca prizor je bio stravičan.

- Izašao sam na ulicu jer sam čuo buku i lomnjavu stakala. Video sam N.G. kako sa sekirom u ruci ide od jednog do drugog parkiranog automobila i lomi stakla. Polupao je i verandu na porodičnoj kući - kaže za "Kurir" N.R. kome je N.G. sekirom polupao auto.

Foto: Čitalac KuriraFoto: Čitalac Kurira

Unezverene komšije čim su čule vrisku i buku, koja je trajala oko 30 minuta, istrčale su iz svojih domova na ulicu i videli pomahnitalog mladića kako vitla sekirom. Odmah su spazili i njegove vidno povređene i krvave roditelje i pozvali policiju i Hitnu pomoć.

- N.G. je svoju majku sreo na ulici, da bi je tukao sve do kuće. U jednom trenutku je čak iščupao i poklopac od šahta koji je pokušao da baci na vozilo koje je u tom trenutku prolazilo ulicom - kaže N.R. očevidac ovog jezivog događaja.

Foto: Čitalac KuriraFoto: Čitalac Kurira

Na lice mesta ubrzo su stigle ekipe Hitne pomoći i policije. Hitna pomoć je povređene roditelje mladića prevezla na dalje lečenje.

- Kada je policija došla, N.G. je sedeo na verandi, a potom je pokušao da pruži otpor - dodaju komšije.

Kako nezvanično saznajemo, policija je privela N.G..

(EPK)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u